njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. okt. 2022

Vučić bežao oko predsedništva da mu ambasadori ne bi uručili papir o Kosovu

BEOGRAD, 22. oktobar 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bežao je juče oko zgrade Predsedništva kako ambasadori Kvinte ne bi uspeli da mu uruče dokument u kojem bi moglo da piše nešto nepovoljno po Srbiju, saznaje Njuz.

Predsednik je rano ujutru šetao na terasi, kada je video da se zgradi približavaju ambasadori SAD-a, Velike Britanije, Francuske, Italije i Nemačke, ali i ambasador Evropske Unije.

– Kada ih je ugledao, predsednik je preskočio ogradu terase i niz oluk se spustio na ulicu. Odšunjao se i sakrio iza zida, odakle je posmatrao ambasadore kako pristižu i zatim razgovaraju sa obezbeđenjem na ulazu u predsedništvo. Nažalost, dok je motrio na njih, jedan ambasador ga je primetio i viknuo “Hej, ljudi, eno ga Vučić!”, na šta su se svi zatrčali u njegovom pravcu – kaže sagovornik Njuza iz Predsedništva.

Prema njegovim rečima, predsednik je trčao oko zgrade i nekoliko krugova uspeo da drži solidno rastojanje, ali je onda nastao problem.

– Ambasadori su se podelili, pa je pola njih trčalo za Vučićem, a druga polovina je krenula na drugu stranu, da mu napravi sačekušu. Na svu sreću, predsednik je ozbiljno i odgovorno prozreo ovu smicalicu i krenuo da beži u pravcu skupštine Grada Beograda, da bi zatim naglo “zavrnuo” ka Pionirskom parku. Ambasadori su se dali u poteru za njim i skoro ga sustigli u parkiću, ali su naleteli na Simu Spasića, koji je zaurlao preko megafona i zbunio ih, što je predsedniku dalo vremena da utekne – opisao je sagovornik iz Predsedništva ovaj nesvakidašnji događaj, dodajući da je na kraju jedan od ambasadora bacio fasciklu sa nezgodnim dokumentima ka Vučiću, ali da se on izvio poput vidre, izbegao fasciklu i spasio Srbiju.

Nenad Milosavljević

  1. Радојица kaže:

    Каква сцена! Достојна ,,Маратонаца”! Да су га у'ватили ишла би сцена: – Пустите ме, зваћу децу! Децооо, децооо!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *