njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jul. 2022

Vučić dobio anonimne pretnje odmorom

BEOGRAD, 22. jul 2022, (Njuz) – Osoba za kojom traga policija, i za kojom je izdata poternica, uputila je pretnje odmorom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na Tviteru i Instagramu. Tim povodom se javnosti obratio ministar policije Aleksandar Vulin koji je naveo da je predsedniku u komentarima, na nalozima koje ima na društvenim mrežama, upućeno niz monstruoznih pretnji poput “odmaraćeš najmanje 15 dana”, “ostalo ti je još malo do odmora”, “završićeš na nekoj plaži” i “ići ćeš na more”.

-Policija je na tragu ovoj osobi i pitanje je vremena kada će biti privedena. Svi znaju koliko Vučić ne želi i ne voli da odmara i zato ga udaraju tamo gde je najosetljiviji, jer su svesni da on odmor psihički ne bi mogao da izdrži i da bi ga to slomilo, pogotovo ako je reč o odlasku na more – istakao je Vulin.

-Pojačaćemo obezeđenje i nećemo dozvoliti belosvetskom ološu da ugrozi predsednika nekim odmorom. Ja sam ga više puta upozoravao na opasnost od odmora, ali se on na to nije previše obazirao i rekao mi je da neće odustati od svojih ciljeva po cenu da završi i na moru u Hrvatskoj i to u nekom luksuznom hotelu – rekao je ministar policije.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše najnovije pretnje predsednik Vučić je rekao da on nema vremena da se bavi tim stvarima i da će se obratiti naciji kako bi svima objasnio koliko ga to ne zanima.

Miroslav Vujović

 1. Milan (nisam odavde) kaže:

  Sve više se širi broj zahteva, i unutar stranke a i spolja, za određivanje onih kojima je odmor neophodan. Izgleda da će ga neki i dobiti.
  Da li će vreća i dalje biti dovoljno velika da primi nazad sve preostale rogove
  ,,neodmarajući” će morati sam da utvrdi!

 2. cikasloba kaže:

  A u koliko sati će se obratiti naciji?

 3. Баш Рђа kaže:

  Невиђена помама је завладала међу напредним ТУРистима због ваучера за шефову омиљену дестинацију – Буљарице! И ако слободних капацитета одавно нема, многи свакодневно хрле и опседају ТУРистичку агенцију на Андрићевом Венцу, како они који више воле да посећују Лондон, Берлин или Брисел, тако и они којима су омиљена летовалишта на Криму и у Сочију. Спортски поздрав свима и добродошли у https://www.youtube.com/watch?v=bwBLIx6MtvY

 4. voya montoya kaže:

  Hoce li Predsednik na Centralnu Otadzbinsku plazu LIDO u gradu Zemunu…?? Mada, i tamo nije vidjan davnih devedesetih…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *