njuz-autor

AUTOR: urednistvo

26. aug. 2022

Vučić ime novog premijera otkriva u Slagalici u igri “Korak po korak”

BEOGRAD, 26. avgust 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će ime novog mandatara Vlade Srbije otkriti danas u Slagalici u igri “Korak po korak”.

Kako saznaje Njuz, Vučić je prvobitno imao ideju da svakog dana otkriva po jedno slovo imena novog premijera, ali se ipak opredelio da to uradi u popularnoj emisiji.

-Predsednik je svestan koliko ljudi gleda Slagalicu i koliko inače naših sunarodnika voli kvizove, tako da je uveren da takmičarima u studiju, ali i gledaocima u svojim domovima, neće biti potrebno da se otvori previše polja dok ne pogode ko će narednih godina voditi državu – izjavio je naš sagovornik iz predsedništva koji je tržaio da ostane anoniman.

Ipak, prema našim saznanjima, mala je šansa da će bilo ko pogoditi ime posle prvog ili drugog polja.

-U prvom polju će verovatno stajati nešto poput “Jako voli Srbiju” ili “U pitanju je veoma poštena osoba”, što takmičarima ne pomaže previše da se usmere ka jednom konkretnom liku – izjavio je nekadašnji pobednik Slagalice Bojan Savić.

On smatra da od četvrtog ili petog polja igra već može da postane zanimljivija.

-Ako takmičari, uz neku ludu sreću, ne pogode osobu na samom početku igre, biće i gledaocima mnogo zanimljivije ako predsednik pročita polje koje kaže “Omiljan broj mu je 24”, ili “Često je mešaju sa jednom biljkom” – kaže naš sagovornik.

Kako saznajemo, još uvek nije poznato da li će predsednik voditi celu emisiju ili samo tu igru, a prema nepotvrđenim informacijama, mogao bi da vodi i igru moj broj, gde bi takmičari trebalo da što brže dođu do cifre koju su ukrali oni bivši.

Marko Dražić i Miroslav Vujović

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *