njuz-autor

AUTOR: urednistvo

20. sep. 2023

Vučić izazvao opoziciju na TV duel u jedenju parizera

BEOGRAD, 20. septembar 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je spreman da izađe na TV duel sa liderima opozicije kako bi građanima dokazao da može da pojede više jeftinog parizera od njih. On je tako odgovorio na kritike i podsmeh kojim su dočekane njegove najave pojeftinjena ove namirnice.

– Kritikuju me zato što sam pokazao da sam običan čovek koji deli sudbinu naroda i što sam pojeo sendvič napravljen sa parizerom. Znam ja da oni nisu navikli na takvu hranu, da su naučili da se bahate, da sendviče prave samo sa šunkom i da ne štede na kečapu i majonezu. Dok su oni bili na vlasti, parizera nije ni bilo – rezignirano je zaključio Vučić i dodao – Evo, nek dođu ti hrabri opozicionari, Đilas i Jeremić i onaj Ponoš, neka izaberu televiziju na kojoj će se održati duel i pokažu narodu koliko parizera mogu da pojedu. Pobediću svakog od, njih, ma poješću parizera više nego svi oni zajedno, pa će narod moći da vidi kakve su to kukavice i mekušci – jasan je on.

Vučić koji se trenutno nalazi u Njujorku na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija kaže da je njegovo prisustvo izazvalo veliku pažnju svetske javnosti.

– Mnogi svetski lideri su mi prilazili i čestitali na hrabrosti da pojedem parizer u živom prenosu. Neki od njih su me čak zamolili da im sledeći put ponesem nekoliko kilograma jer je u njihovim zemljama on dosta skuplji. Tako se bori za Srbiju i njen ugled u svetu – poručio je predsednik.

Bojan Savić

  1. Kec iz rukava kaže:

    АВ није ни груцнуо паризер само се сликао, такмичење у лагању, крађи, потурању под тепих пинка убистава ту је ко корњача на Галапагосу.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *