njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. mar. 2022

Vučić najavio da će tokom izborne tišine samo uzdisati

BEOGRAD, 29. mart 2022, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će tokom izborne tišine samo uzdisati na svim svojim javnim nastupima. On je novinarima saopštio da će od četvrtka u ponoć, pa sve do zatvaranja biračkih mesta u nedelju, na skupovima i TV gostovanjima tiše ili glasnije uzdisati, u zavisnosti od toga šta bude povod uzdisanja.

– Želim da obavestim sve građane Srbije da će od četvrtka u ponoć pa do nedelje u 20 časova od mene moći da čuju samo uzdisanje. Doduše, ponekad ću te uzdahe prekidati zabrinutim pogledom u nebo ili griženjem gornje usne, kako bi svi mogli da shvate koliko mi je teško i koliko se trudim da svima u Srbiji bude bolje – objasnio je predsednik.

– Neće biti lako, ali ja sam na to spreman i neću da kukam o tome koliko je teško uzdisati skoro tri dana. Građani ne treba da brinu jer ću imati spreman uzdah za svaku situaciju, kako u zemlji tako i inostranstvu, i neću se libiti da svojim uzdisanjem jasno svima stavim do znanja kako se osećam. Novinari mogu da me pitaju šta god žele, ja ću na svako pitanje imati adekvatan uzdah – rekao je lider naprednjaka.

Vučić je istakao da mu već sada, kada pomisli na to koliko dugo neće moći da se obrati građanima na način na koji je navikao, dođe da baš, baš glasno uzdahne.

Miroslav Vujović

 1. Владимир Николић kaže:

  Ово је најреалнија могућа вест, управо ће бити тако.

 2. Пророк из комшилука kaže:

  Патетика, патетика и лажна забринутост за било шта, нитков, убица, лопов, теткица, бедник распали.

  1. Баш Рђа kaže:

   Бабе по Шумадији ово зову плачипичка и кукумавка. Поган какву досад Српкиња није родила ни Шиптар направио, пизда, болесник који ужива у самосажаљевању, оперисан од емпатије, ђубре издајничко, лажовчина, главни дистрибутер наркотика у Србији, покрао све од дечијег додатка до пензија, и сваки тендер, носилац свих Ф дијагноза, скот због ког 50000 људи годишње оде из земље, буљаш и још много тога, али изборна тишина јбг :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *