Alo TikTok / Screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. dec. 2023

Vučić najavio vanredna ćutanja tokom izborne tišine

BEOGRAD, 17. decembar 2023, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas na svom instagram profilu vanredna ćutanja tokom izborne tišine. Vučić je tom prilikom naveo da će do zatvaranja birališta ćutati pred građanima povodom svega, a najviše će ćutati kada je reč o najvažnijim pitanjima koja se tiču budućnosti Srbije.

– U naredna 24 sata ću, nakon ćutanja pred novinarima u Palati Srbija, gostovati na Pinku, Hepiju, Prvoj, B92 i RTS-u kako bi pred građanima ćutao o svim temama koje ih interesuju. Glasno ću uzdisati i gledaću zabrinuto ka nebu, dok nervozno grizem gornju usnu, ali nijednu reč neću reći tokom izborne tišine – istakao je Vučić.

– Ja se nikada nisam plašio da ćutim o mnogobrojnim aferama za koje nas optužuju, pa neću ni sada. Iza mene su besani noći i teški dani o kojima ću takođe ćutati jer sve to radim zbog građana Srbije. Mogu da mi kažu da sam peder, ludak, picosuti, mogu da me ubiju, ja od ćutanja pred kamerama, dok ne prođe izborna tišina, neću odustati – napomenuo je predsednik.

Vučić je dodao da će se odmah po zatvaranju birališta vanredno obratiti građanima da bi im objasnio kako mu je bilo dok je vanredno ćutao.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *