njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. aug. 2022

Vučić šalje na odvikavanje ministra koji je hteo da radi po zakonu

BEOGRAD, 29. avgust 2022, (Njuz) – Nakon što se ispostavilo da je jedan ministar iz aktuelnog saziva Vlade želeo da uradi jednu stvar po zakonu, predsednik Srbije doneo je odluku da ga hitno pošalje na odvikavanje, saznaje Njuz. Izvor blizak vrhu SNS-a dodao je i da taj član vladajuće stranke neće biti ponovo postavljen na ministarsku funkciju.

– Vučić čini sve da se ta stvar zataška jer bi saznanje da je neko od članova Vlade imao ideju da radi u skladu sa zakonom ozbiljno narušio imidž stranke. On je veoma ljut na tog ministra i čak mu je zapretio da će ga izbaciti iz stranke ukoliko odmah ne ode na lečenje – ispričao je izvor Njuza.

– Predsedniku nije jasno zbog čega bi bilo ko iz vladajuće stranke bio u iskušenju da poštuje zakon kada je sve u državi postavljeno tako da za radom u skladu sa zakonom nema nikakve potrebe. Na poslednjoj sednici predsedništva SNS-a najavio je će morati pažljivije da bira kadrove jer ne želi da bilo koji pripadnik naprednjaka bude etiketiran kao osoba koja poštuje zakonske odredbe ove države – naveo je ovaj izvor.

Prema saznanjima do kojih je Njuz došao Vučić razmišlja o tome da svaku Vladu oroči na 24 sata kako ministri ne bi imali vremena ni da razmisle o tome da nešto rade po zakonu.

Vladimir Vuković

  1. voya montoya kaže:

    Ovo verovatno vazi samo za vanstranacke ministre tj. experte u Vladi , pardon u Alexandru…

  2. Rajko Krvavac kaže:

    Da nije istinito bilo bi komično.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *