Radomir je biološkog oca zamenio stranačkim
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

17. feb. 2017

Vučić usvojio Radomira Nikolića

KRAGUJEVAC, BEOGRAD, 17. februar 2017, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić usvojio je danas Radomira Nikolića, gradonačelnika Kragujevca i bivšeg sina predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Radomir Nikolić se kandidovao za sina Aleksandra Vučića time što je na izboru između svog bivšeg oca i Vučića svoje poverenje poklonio premijeru.
Nikolić kaže da je punoletan i da ima prava da sam odluči ko će mu biti otac.

– Gospodin Tomislav Nikolić mi je bio sjajan otac svih ovih prethodnih godina, i nemam nikakve loše reči za njega. Ipak, pokazao se kao nedisciplinovan što se tiče stranke, a svi znamo da je to greh preko kojeg se ne može preći. Moj novi otac je garant sigurnosti, kako za Srbiju, tako i za mene i moju političku funkciju, napominje Radomir Nikolić.

Stručnjaci misle da nema ničeg neobičnog u ovom slučaju.

– Ljudi menjaju stranke, pa zašto ne bi menjali i roditelje? Uostalom, roditelji vas hrane i izdržavaju samo do određenog trenutka u životu, kada počinje da vas hrani i izdržava vaša stranka. Naravno da u tom trenutku biološki otac ima manju vrednost od stranačkog oca, kaže naš čuveni ekspert za rodoslov i patrijsku pripadnost Maja Gojković.

Njuz je pokušao da dobije komentar i od premijera Aleksandra Vučića, ali on je na naše pitanje da prokomentariše usvajanje Radomira Nikolića samo ćutao.

 

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  ,,Ćud je ženska smiješna rabota”… Sine Radomire, čučiš li kad piškiš?!

 2. Ja sam kaže:

  Maja je jos dodala:
  -Toma Nikolic je zaboo zardjalu kasiku u ledja svima onima kojima je SNS na srcu I Srbija u dusi…nego…zna li neko kako mu se zove stranka…onako pitam…zlu ne trebalo.

  1. Ja sam kaže:

   SNS – Sinovi Nikolica Sjebase.

 3. zeks kaže:

  Ma dobro,to sto je ostavio Tomu i postao sin Vucicev mogu i da razumem,dete poraslo,osamostalilo se…A Aleksandar voli da usvaja.,do sada je usvajao sirocice iz DS-a,URS-a,SRS-a i drugih stranaka.Zasto ne bi usvojio i nekoga iz svoje stranke?

 4. МикНедКг kaže:

  Генијално!А,ова гњида од Радомира је начисто уништио Крагујевац!Ја мислио да нема горег од Верка,кад оно,ИМА!!Ова СНС банда без пушке меће да оде!?!?

 5. voya montoya kaže:

  Nakon Sretenjskog intervjua Srbija je zanemela…Politički incest koji ni MUP ne može sa sve poligrafom rešiti.Ko je kome politički tata,a ko sin,a ko pastorak mali u Velikoj Srbiji…A i onaj naš očekivani očuh Tramp nas kao decu zanemaruje.Samo da ne bude nasilja u porodici,jer Mir nema alternativu!!!

 6. peric kaže:

  To onda znaci da oficijelno gejevi mogu da usvajaju transgendere. Kakav korak napred.

 7. zivorad stankovic kaže:

  Toma Vucic Perisic,ako znate ko je taj!?

 8. Petrija kaže:

  Dete se osamostalilo, smrc, smrc, samo jos da uveca usta kao novi tata

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *