SNS će iskoristiti već postojeće spotove za beogradsku kampanju
njuz-autor

AUTOR: Tekstovi citalaca

09. okt. 2017

Vučić uzima neplaćeni odmor kako bi se posvetio beogradskim izborima

BEOGRAD, 9. oktobar 2017, (Njuz): Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da u toku kampanje za beogradske izbore koji će se održati u martu 2018. godine uzme neplaćeni odmor. Na taj način će imati vremena da lično predvodi listu za lokalne izbore “Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić”.

Predsednik je u izjavi za medije objasnio razloge za ovaj potez:

– Mogao sam da kampanju za Beograd vodim i popodne, ali ne želim da narod misli da mi bitka koju ćemo da vodimo za Beograd nije važna. Tajkuni neće ponovo voditi Beograd, pa da pokradu sve što smo u međuvremenu stvorili. Mislio sam da mogu da gledam sve to sa strane, ali, kao što vidite, ne mogu, napomenuo je predsednik i budući kandidat za gradonačelnika Beograda.

Vučić je dodao da to ne znači da će dužnosti predsednika i “de facto” premijera trpeti. “Meni nije problem da radim 24 sata, ako treba. Pre neki dan, Ana Brnabić nije mogla da ode u Varnu na susret sa premijerima Grčke, Bugarske i Rumunije i ja sam otišao. Ni neplaćeni odmor me neće sprečiti da dužnosti predsednika i premijera obavljam sa istim žarom kao ranije”.

U Srpskoj naprednoj stranci pozdravljaju odluku svog predsednika da ne propusti ni ovu kampanju, bez obzira što se nalazi na funkciji predsednika republike. Predsednik gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović oduševljen je odlukom svog predsednika:

– U Ustavu Srbije nigde ne piše da predsednik ne može da uzme neplaćeni odmor. Aleksandar Vučić je pokrenuo projekte Beograd na vodi, Beogradski metro i druge projekte i najbolje će znati da ih brani od opozicije i svih nezadovoljnih građana, rekao je Stefanović i dodao da se nada da će predsednik možda produžiti odmor i neko vreme makar malo biti gradonačelnik.

Zanimljivo je da je ovo prvi neplaćeni odmor u radnom veku predsednika republike i, praktično, prvi formalni odmor koji uzima pošto je celog života bio na političkim funkcijama i nije imao radno vreme. Predsednik je tim povodom naglasio da mu neće biti teško da na ovom neplaniranom odmoru “radi više nego ikad”.

Vladimir Milutinović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Sad kad je podmladak SNS- a počeo da vas pesonificira, najednom ste prestali biti duhoviti. Evo ovaj napis ni ,,H” od humora. Čista istina!

 2. zeks kaže:

  Jeste,ali treba napomenuti da je od odmora ostavio i jedan dan za lokalne izbore u Babusnici.
  To je bilo neophodno jer lokalni glasaci SNS-a, starci i starice iz zabacenih sela nisu u mogucnosti da dodju do birackih mesta,pa ce ih on,po prvi put u
  novijoj istoriji Srbije,nositi na ledjima.

 3. scoby kaže:

  Hoce li i ovaj biti na Borskom Jezeru?

 4. voya montoya kaže:

  Bolje da uzme bolovanje ( preko lekarske veze )..!!.Svi bi ga rado hospitalizovali…!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *