nazad na vrh

Vučić: Za svaki neodlazak u Crnu Goru otići ću 100 puta kod Sarape

Vučić spreman da odgovara na Sarapina neprijatna pitanja

BEOGRAD, 5. januar 2020, (Njuz) – Predsednik Aleksandar Vučić daje sve od sebe kako bi uputio poruku podrške Srbima u Crnoj Gori i najavljuje da će za svaki neodlazak u ovu državu sto puta otići u emisiju koju na televiziji Pink vodi Predrag Sarapa.

– Dok sam ja predsednik, naš narod u Crnoj Gori će imati bezrezervnu podršku Srbije. Niko i ništa me neće sprečiti da budem uz njih u ovoj teškoj situaciji nastaloj donošenjem sramnog Zakona o slobodi veroispovesti – poručuje Vučić – Spreman sam da idem do kraja i stotinu puta se pojavim kod Sarape za svaki moj neodlazak u Crnu Goru – ne krije predsednim svoju rešenost.

– Ljudi me pitaju odakle mi tolika hrabrost i snaga, a ja im kažem da ne postoji žrtva koju sam spreman da podnesem zarad svog naroda i države. Uvek sam se zalagao za mir i trudio se da izbegnem konfrontacije sa susednim državama, ali silno greše oni koji misle da me mogu zaustaviti u mojoj nameri da se pojavim na televiziji i jasno kažem šta mislim o dešavanjima u Crnoj Gori – jasan je Vučić.

Predsednik bi kod Sarape mogao da se suoči sa brojnim nezgodnim pitanjima, ali on nimalo ne haje za sopstvenu bezbednost i spreman je da preuzme svaki rizik kako bi podržao Srbe u Crnoj Gori.

– Znam da me u tom Pinkovom studiju očekuju teške i neprijatne stvari, ali to neće promeniti moju odluku. Odgovoriću na sva Sarapina pitanja, pa i ona u kojima me pita koliko miliona je ukrao Đilas, kako sam super prijatelj sa Putinom i Si Đingpinom i koliko puta sam se rukovao sa Trampom. Nisam i neću biti kao lopovi i kukavice iz Saveza za Srbiju koji ne smeju da se pojave kod Sarape čak ni sada kada je našem narodu podrška najpotrebnija – istakao je predsednik.

On je dodao da od njegovog odustajanja od puta u Crnu Goru ne treba praviti famu i podsetio da na svakih šest sekundi jedan američki predsednik ne ode u tu zemlju.

Nenad Milosavljević

  1. Da, isto tako je štitio i Srbe u Bosni, za svakog, i tamo je razmera bila 1:100…

    • U pravu ste potpuno.to je rekao za Skupstinskom govornicom kao minister.jadan je onaj kome ce on pomoci,meni I mojim unucima je “pomogao” tako sto mi je od moje licne svojine PENZIJE po vazecem Ustavu oteo 480 000 din.grdno se vara ako misli da Sam se pomirio sa tom otimacinom ??????

  2. Fala Bogu , napokon kontramere …!!

  3. …Jos srpska majka radja- Sindjelice…u regionu…!! Taman posla,da raspara strane investitore…!! Dok se Ivica- Kicmanovic, brcka u Paraliu…uz vaucher i KUD Njegos…

  4. Izlazi AV iz svake wc šolje.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix