njuz-autor

AUTOR: urednistvo

18. feb. 2020

Vulin: Ne bih da spojlujem, ali ljudi, kakav će tekst izaći u Nedeljniku 5. marta!

Dragi prijatelji,

sigurno vam se nekad desilo da pratite neke novine i toliko volite da ih čitate, da ne možete da dočekate da izađe naredni broj i saznate šta su vam sada spremile. Čiji će ekskluzivni intervju objaviti, koje su teme u kolumnama ili koje filmove i serije preporučuju poznati.

I ja sam isti kao i vi, samo što sam, za razliku od vas, na vlasti, pa mi to daje ekskluzivno pravo da mogu da malo zavirnem u novine pre vas i bacim pogled na to šta sve može da se pročita!

Zato me mnogi i pitaju unapred šta da kupe od novina, pa bih iskoristio ovu priliku da svima koji ovo čitaju preporučim onaj tamo broj Nedeljnika, koji će se pojaviti na kioscima u četvrtak 5. marta. Danas sam malo preleteo po tekstovima i ne da ima dobrih stvari, nego nisam mogao da se opredelim šta pre da čitam! Ne bih sada da vam previše otkrivam, što bi mladi rekli da ne spojlujem, ali obratite pažnju, posebno na jedan tekst, ma bombonica!

Toliko od mene za sada i na samom kraju bih bih apelovao na naše sugrađane da malo više čitaju, previše buljimo u mobilne telefone i kompjutere, a premalo se bavimo štampanim medijima, pa se nadam da ću svojim postupcima lično dati primer ostalima.

Vaš,
A.V.

  1. voya montoya kaže:

    Koje dnevne novine izlaze 9. marta…?? Sve , sve ,sve…

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    On čita novine unapred, šef gleda dokumentarce na TV unapred, šta da se radi kad su napredni!

  3. amharac kaže:

    citaj , igumane, citaj…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *