njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. dec. 2022

Vulin počeo da pije vodka martini, promućkan, ne promešan

BEOGRAD, 2. decembar 2022, (Njuz) – Odmah po stupanju na funkciju direktora BIA, Aleksandar Vulin je svoje navike prilagodio novom položaju i počeo da pije koktel vodka martini, saznaje Njuz iz poverljivih izvora.

– Po primopredaji dužnosti organizovan je prigodan koktel na kome se gospodin Vulin upoznao sa zaposlenim u agenciji – priča naš izvor iz BIA. – Odmah je svima stavio do znanja da novu dužnost shvata vrlo ozbiljno pošto je od konobara naručio vodka martini, promućkan, a ne promešan. Taj njegov gest je naišao na sveopšte odobravanje novih kolega jer je Vulin pokazao da je spreman da odmah prione na posao. Uostalom, poznato je da on ne voli da se izdvaja od svojih podređenih. To je radio kao ministar odbrane, zatim i kao prvi čovek MUP-a, a videli smo da takav pristup daje odlične rezultate – objašnjava naš izvor i dodaje da je BIA, za potrebe novog direktora, već naručila jedan automobil marke Aston Martin.

Sam Vulin je oštro reagovao na kritike koje se tiču njegovog izbora na ovu odgovornu funkciju i poručio da će se, tokom rada, voditi isključivo interesima Srbije.

– Za razliku od od onih koji su navikli da se bahate na direktorskim pozicijama, ja sam uvek delio sudbinu zaposlenih i te prakse ću se uvek pridržavati. Svi znamo da ovakve kritike dolaze iz stranih centara moći kojima smeta državotvorna politika predsednika Aleksandra Vučića. Svima njima želim da poručim da će BIA nastaviti da se bori za interese Srbije. To vam garantuju svi zaposleni u agenciji i ja, imenom i prezimenom, Vulin, Aleksandar Vulin – poručio je on.

Bojan Savić

  1. Баш Рђа kaže:

    Прва мисија за тајног агента Ф70: “Е, ајд* тркни час види дал* сам искључио Астон Мартина!” https://media.mojtrg.rs/Image/F3B82D5B934748F3B5005F9F886DEE84/20120717/false/false/1280/960/sporet.jpeg

  2. Semi kaže:

    Ko je Manipeni? SlinišaM?

  3. skočko kaže:

    doticni je uvek shodno tituli oblacio adekvatna odela. e sad se pitam jel bia ima uniforme ili su nevidljivi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *