nazad na vrh

Žarko Obradović sakrio ostavku u donjem vešu

Obradović je ostavku sakrio u toaletu

BEOGRAD, 24. jun 2013, (Njuz) – Ministar prosvete Žarko Obradović sakrio je svoju ostavku u donjem vešu i na taj način je neopaženo izneo iz kabineta, saznaje Njuz od dobro obaveštenog izvora.

Kako ovaj izvor navodi ministar ostavku nikome nije želeo da pokaže jer se plašio da njegov prljav veš ne dospe u javnost.

– Ministar Obradović je tekst ostavke napisao i odštampao pre skoro sedam dana, kada se pojavio prvi problem sa testovima za malu maturu, ali je iskoristio činjenicu da u tom momentu nikoga nije bilo pored njegovog štampača, pa je ostavku stavio ispod drugog papira, potom je otišao u toalet i sakrio je u donjem vešu. Isti postupak je ponavljao tokom cele nedelje jer je ostavku slučajno odštampao u pet primeraka – objasnio je dobro obavešteni izvor Njuza.

– Obradović je umalo uspeo i direktora “Službenog glasnika“ Radoša Ljušića da nagovori na isti potez, ali se Ljušić u poslednjem momentu predomislio jer se uplašio da će nekome biti sumnjiv njihov zajednički boravak u toaletu pa je odbio da štampa tekst ostavke – dodao je sagovornik Njuza.

On dodaje da je Obradović tvrdio da je ostavku stavio baš na to mesto jer je bio siguran da je tu niko neće tražiti.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Policija da ispita otiske hemoroida i da se izadje u javnost sa rezultatima cija bulja je zvakala doticni dokument!

 2. mora da nosi “ronaldinjo sports” gace.

 3. Zbog krađe testova za malu maturu iz srpskog jezika i matematike u donjem vešu, policija je poništila malu maturu u svojim redovima.

  (Buduće Ministarstvo prosvete će se jednako bodovati uspehom u zanatu.)

 4. Da li je sakrio u donjem, gornjem vešu ili vunenim čarapama, trebalo bi svojeručno da ispipa Kachawendy! To bi bila nezaboravna pouka svim budućim ministrima.

 5. Što reče Dragan iz “Buđenja”, to je ta odevne “kombinacija” :)

 6. Pa ako ponestane toalet papira…

 7. Ima li ovaj silni Žarko kakve veze sa Belgijom?
  Ma ovi Belgijanci više ni muslimanske džamije u Andaluziji (Malaga, Sevilja, Kordoba) ne poštuju, a dobri arapi su se 10 vekova telom i duhom dali na izgradnji španske prosvete i kulture.

  I tako je neki manje poznati ”Belga” Steve Darcis (ATP 135), (Стив Дарси), (za silnoga Žarka), o'ladio lepotana Rafu od Majorke, u čiju evoluciju španske prosvete i kulture i voljena baka se mnogo Nadala.

  Rafa se okliznuo u prvome kolu po vetru saksonskog Wimbledona i puk'o aka naučni server ”njuz.neta” na jučerašnji dan.
  Mi molimo ”prave suze” za sve prosvetno-kulturne džamije Andaluzije, za bakicu od Majorke i ”zaNa_dala”.

 8. Sakrio je ko Ana Dabović labelo!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix