njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. okt. 2023

Željko Samardžić se nada da će Aleksandra Prijović završiti sa “Arenom” do 8. marta

BEOGRAD, 27. oktobar 2023, (Njuz) – Pevač Željko Samardžić u strahu je da bi koleginica Aleksandra Prijović mogla da zauzme “Štark arenu” tokom cele sledeće godine, čime bi mogla da ugrozi održavanje njegovog tradicionalnog osmomartovskog koncerta.

Samardžić je godinama na Dan žena, 8. marta, održavao koncerte upravo u popularnoj “Areni”, ali je sada taj događaj doveden u pitanje. On se čak oglasio i na društvenim mrežama u želji da sazna da li će i koliko termina Aleksandra Prijović rezervisati tokom 2024. godine.

– Drugari, da ne zna neko koliko će koncerata Aleksandra Prijović održati sledeće godine? Vidim da je u Beogradu ove godine bilo četiri, u Zagrebu pet, kako je krenulo ima da iznajmljujemo termine u “Areni” od nje – napisao je pevač na društvenim mrežama.

On je dodao da njemu treba samo jedan datum.

– Mislio sam da se podrazumeva da “Arena” tog dana pripada meni, ali izgleda da je došlo takvo vreme da se više ništa ne podrazumeva. Nema više poštovanja među kolegama i čovek mora sam da uzme ono što mu pripada – ocenio je Samardžić i zaključio da njemu “igra” i neki dnevni termin jer je, kako je rekao, “za ljubav prema damama uvek pravo vreme”.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *