njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

18. dec. 2018

Zoran Radojičić proglašen za gradonačelnika drugog prioriteta

BEOGRAD, 18. decembar 2018, (Njuz) – Doktor Zoran Radojičić će tokom zime i u ostatku mandata biti gradonačelnik drugog prioriteta, odlučeno je na jučerašnjoj gradskoj sednici.

– Gradonačelnik je u četvrtom stepenu pripravnosti umesto u prvom već neko vreme, tako da je i logično da bude gradonačelnik drugog prioriteta. Ukoliko građani imaju neka pitanja ili probleme prvog prioriteta, savetujemo da se nikako ne obraćaju gradonačelniku, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika.

Kako se saznaje, gradonačelnik će se posvetiti sporednim problemima, i neće se mešati u svoj posao kako ne bi smetao službama ili napravio neki dodatni problem.

– Vrapci su u velikom problemu ove zime i neko mora da reši taj problem. Mislim da ne postoji bolja osoba od mene koja može u potpunosti da se posveti vrapcima ove zime, izjavio je gradonačelnik drugog prioriteta, doktor Zoran Radojičić.

Viktor Marković

  1. Neko kaže:

    Pored fikusa sad imamo i filodendron(a)

  2. voya montoya kaže:

    Pa kad ce doci grtalica…!!! Da mi vrapci najzad procvrkucemo cciju,ciju,ciju…Naravno,od radosti,prema Radojicicu,i njegovim znalacim merama,uspesnog i sujetnog lekara…

  3. voya montoya kaže:

    Neki vrapci-nikad ne polete…!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *