nazad na vrh

RTS najavio snimanje serije „Pomoćni policajac sa Petlovog brda“

Sve spremno za snimanje "Pomoćnog policajca sa Petlovog brda"

BEOGRAD, 8. januar 2017, (Njuz) – Radio-televizija Srbije najavila je da će tokom ove godine početi snimanje serije “Pomoćni policajac sa Petlovog brda“, saznaje Njuz.

Prema prvim informacijama, glavnu lik Boška Simića i u ovom serijalu tumačiće Ljubiša Samardžić, koji će, godinama nakon prestanka obavljanja insperskog posla, početi da radi kao pomoćni policajac.

– Vest o snimanju ove serije nije toliko nova, prva ruka scenarija je napisana još 2005. godine kada je prvi put krenula priča o pomoćnoj policiji. Ideja je bila da pomoćni policajac Boško svojim iskustvom pomaže mlađim kolegama u rešavanju raznih slučajeva. U prvoj epizodi pod nazivom “Kompletni idioti“ Boško je trebalo da reši slučaj rušenja cele jedne ulice, ali se od te epizode odustalo zbog premalog budžeta – izjavio je naš izvor iz RTS-a koji je tražio da ostane anoniman.

Kako Njuz ekskluzivno saznaje pomoćni policajac Boško će u novoj seriji iza sebe imati još šest brakova i još devetoro dece, a u jednoj od prvih scena će u restoranu trpeti kritike svojih deset bivših žena što ne provodi dovoljno vremena sa svojih četrnaestoro dece i devetoro unuka.

– Postojala je pre nekoliko godina zamisao da se snimi serija “Komunalni policajac sa Petlovog brda”, ali je gospodin Samardžić odustao od ove uloge jer nije želeo da glumi u seriji sa toliko nasilja – kaže naš sagovornik.

Marko Dražić