nazad na vrh

Vučić najavio da će ime SNS kandidata saopštiti za dve, najviše dve i po godine

Predizborna kampanja se vodi svakog dana, poručio je Vučić

BEOGRAD, 10. februar 2017, (Njuz) – Predsednik vlade Aleksandar Vučić najavio je da će ime kandidata SNS-a na predstojećim predsedničkim izborima saopštiti za dve, najviše dve i po godine. Premijer je istakao da on pre svega razmišlja o budućnosti Srbije i zbog toga ne želi sada da se bavi ni imenima, ni izborima.

– Mi pre svega moramo da radimo, a ne da se bavimo zakazivanjem izbora, kampanjama, spotovima i praznim obećanjima. Nije realno da sada saopštim ime kandidata jer je meni najvažnije da se Srbija ne vrati u prošlost, da nerad ne pobedi rad i da lopovluk ne pobedi poštenje i zbog toga moramo da izaberemo kandidata koji sve to može da ostvari, a to, kada je SNS u pitanju, uopšte nije lako – istakao je Vučić.

– Vidim da su se neki već kandidovali za mesto predsednika Srbije, ali to samo govori o njima, ta žurba da se kandiduju pre izbora predstavlja jasan pokazatelj da oni, za razliku od nas i SNS-a, uopšte nemaju viziju kako kandidat za predsednika treba da izgleda za dve, najviše dve i po godine. Njima je najvažnije ime predsedničkog kandidata, kao da je to najvažnije na izborima – rekao je premijer.

Vučić je napomenuo da, iako još uvek ne zna ime kandidata Srpske napredne stranke, već sada može da kaže da je ubeđen da će taj kandidat biti najbolji u novijoj istoriji Srbije.

Soko Sokolović

 1. Vučića na sve funkcije od predsednika , premijera , ministra , poslanika , sudije , …. , pa sve do vatrogasca , čistača snega i wc-a .

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • ..pa , fizički , on ne može da ispuni sve te funkcije . Ali , može da prvih 12 sati u danu bude -premijer , a drugih 12 – predsednik , i duplo usreći Srbiju . A na sledećim izborima , samo zarotira redosled funkcija , kao Putin, otprilike.

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. A sta fali tomi?
  Sta god da je bio i radio sa puno entuzijazma unosio je y to i deo svog osnovnog zanata-grobarskog.
  -Bio je kum pa po starom srbskom obicaju pokopao kumstvo.
  -Bio predsednik stranke pa sahranio funkciju.
  -Ovencan je kao najveci blamer Srbije u svetu.
  -Olesio fond radikalne stranke.
  -Sa acom kremirao smisao demokratije, kulturue, novinarstva, obrazovanja, slobode…zatro sopstvenu proslost.
  Zemlja nam postaje sve manja i manje brojna, tako da jedino sa njim(a) narod Srbije ima sansu da se svede na za ,,pod sljivu”‘ i ne za u grobnicu, vec za u jedno grobno mesto.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Mozda ne stignu da ime svog kandidtata objave do Sretenja, ali sigurno stizu do Djurdjevdana…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Ima i pravo! Prvo treba da se obezbedi da svi koji glasaju, glasaju za kandidata SNS. Zatim da sve ankete koje se objave pokazulu da kandidat SNS garantovano pobedjuje. Onda obezbediti džakčić, dva, za svako glasačko mesto – i problem rešen!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Kandidatkinju sa rednim brojem 1, predstaviće konferasije ,za slične manifestacije,Miroslav Lazansky…analitičar dugih cevi!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. “Dobar dan deco, danas učimo buduće vreme.” Malo kasnije. “Hajde neka mi sada neko od vas da primer budućeg vremena. Ti Milice. “Kad dodjem kući knjigu čitaću.” “Odlično Milice. Ajde još neko. Ti Miloše.” “Kad dodjem kući fudbal igraću.” “Odlično. Ajde još neko, što ste se ućutali. Ajde ti Aco.” “Ovaj… Kad dodje Sretenje… ime Vučiću.”

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Skolski primer ludaka.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Pošto je obećao da se neće on kandidovati, onda znamo ko će biti kandidat…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix