njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

23. nov. 2018

Albanske bebe pretukle ljude koji su palili mlevenu Plazmu

PRIŠTINA, 23. novembar 2018, (Njuz) – Nekoliko beba albanske nacionalnosti napalo je i divljački pretuklo svoje komšije koje su mirno palile namirnice proizvedene u Srbiji i otelo im nekoliko kutija mlevene Plazme, javljaju kosovski mediji. Incident se dogodio u Kačaniku, a teže posledice je sprečila policija koja uspela da razdvoji bebe i njihove žrtve.

– Skupili smo se da pokažemo svoj revolt zbog politike Srbije i usput zapalimo neke proizvode koji se u njoj proizvode – priča A.I., jedna od žrtvi malih nasilnika. – Dok smo ubacivali stvari u vatru, prišle su nam žene koje su u kolicima vozile svoje bebe. Moj komšija je, k'o za baksuz, baš u tom monetu uhvatio jednu Plazmu i bacio je u vatru. Bebe su uglas počele da plaču i izvlače se iz svojih kolica. Nekako su dopuzale do kamare na kojoj su bile preostale kutije Plazme i tad je nastao totalni haos. Mi smo vukli na jednu stranu, bebe na drugu, onda su počele da nas ujedaju, šutiraju nogama sve dok nismo popustili i prepustili im ono što je ostalo – prepričava on jezive scene koje je preživeo. – U tom je stigla i policija, razdvojila nas, a verujem da bi i oni dobili batine da nisu bebama prepustili ostatke Plazme -ispričao nam je on.

Građani Kačanika, sa kojima smo razgovarali, kažu da su šokirani ovim nemilim događajem jer su bebe važile za mirne i dobre komšije.

– Nikad ne bih pomislio da su one u stanju ovako nešto da izvedu – rekao nam je jedan prolaznik koji je insistirao na anonimnosti. – Ne znam kako smo stigli dovde i otkud tolika agresija među mladima, ali moramo nešto učiniti bar da shvate da nije časno i ljudski napadati slabije od sebe i uskraćivati im pravo da druge ostavljaju bez osnovnih životnih namirnica – zaključuje on prilično uznemireno.

Svi povređeni su, po ukazanoj pomoći, pušteni na kućno lečenje, a nadležno tužilaštvo preduzima sve neophodne radnje kako bi ovaj incident bio rasvetljen do kraja.

Bojan Savić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.