njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

23. nov. 2018

Albanske bebe pretukle ljude koji su palili mlevenu Plazmu

PRIŠTINA, 23. novembar 2018, (Njuz) – Nekoliko beba albanske nacionalnosti napalo je i divljački pretuklo svoje komšije koje su mirno palile namirnice proizvedene u Srbiji i otelo im nekoliko kutija mlevene Plazme, javljaju kosovski mediji. Incident se dogodio u Kačaniku, a teže posledice je sprečila policija koja uspela da razdvoji bebe i njihove žrtve.

– Skupili smo se da pokažemo svoj revolt zbog politike Srbije i usput zapalimo neke proizvode koji se u njoj proizvode – priča A.I., jedna od žrtvi malih nasilnika. – Dok smo ubacivali stvari u vatru, prišle su nam žene koje su u kolicima vozile svoje bebe. Moj komšija je, k'o za baksuz, baš u tom monetu uhvatio jednu Plazmu i bacio je u vatru. Bebe su uglas počele da plaču i izvlače se iz svojih kolica. Nekako su dopuzale do kamare na kojoj su bile preostale kutije Plazme i tad je nastao totalni haos. Mi smo vukli na jednu stranu, bebe na drugu, onda su počele da nas ujedaju, šutiraju nogama sve dok nismo popustili i prepustili im ono što je ostalo – prepričava on jezive scene koje je preživeo. – U tom je stigla i policija, razdvojila nas, a verujem da bi i oni dobili batine da nisu bebama prepustili ostatke Plazme -ispričao nam je on.

Građani Kačanika, sa kojima smo razgovarali, kažu da su šokirani ovim nemilim događajem jer su bebe važile za mirne i dobre komšije.

– Nikad ne bih pomislio da su one u stanju ovako nešto da izvedu – rekao nam je jedan prolaznik koji je insistirao na anonimnosti. – Ne znam kako smo stigli dovde i otkud tolika agresija među mladima, ali moramo nešto učiniti bar da shvate da nije časno i ljudski napadati slabije od sebe i uskraćivati im pravo da druge ostavljaju bez osnovnih životnih namirnica – zaključuje on prilično uznemireno.

Svi povređeni su, po ukazanoj pomoći, pušteni na kućno lečenje, a nadležno tužilaštvo preduzima sve neophodne radnje kako bi ovaj incident bio rasvetljen do kraja.

Bojan Savić

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *