Čudno ponašanje roditelja traje otkad se beba rodila
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

12. dec. 2016

Beba se nada da je to što roditelji svakodnevno kače njene slike na društvene mreže samo faza

ZEMUN, 12. decembar 2016, (Njuz) – Trinaestomesečna Iskra Simonović izjavila je jutros kako se nada da je to što mama i tata svakodnevno kače njene fotografije na svoje Fejsbuk i Instagram profile samo prolazna faza i da će uskoro uspeti da je prevaziđu.

Ova mala Zemunka kaže da neuobičajeno ponašanje njenih roditelja traje skoro od kada se rodila, da je iz dana u dan sve gore i kako nekada pomisli da to nikada neće prestati.

– Starija deca, koja su već prošla kroz tu situaciju, uveravaju me da je ponašanje mojih roditelja potpuno normalno u tom uzrastu, pogotovo za prvo dete, da ne treba previše da brinem i tražim stručnu pomoć jer to samo faza i šerovanje mojih fotografija će u jednom momentu prestati. Kažu mi da je najvažnije da budem strpljiva jer ne postoji neko određenog pravilo koje definiše kada će se to desiti pošto je sve individualna stvar i razlikuje se od roditelja do roditelja. Savetovali su me da im se posvetim i da što više vremena provodim sa njima jer će na taj način manje vremena trošiti na društvenim mrežama – izjavila je Iskra za Njuz.

– Iz priča drugih beba sam saznala da ima dece čiji mama i tata to rade godinama, da ima dece čiji roditelji veoma retko kače njihove fotografije na društvene mreže, a ima i srećnika čiji roditelji to uopšte ne rade. Nadam se da je to stvarno samo faza i da će ih proći jer su počeli da me izluđuju. Šta god da uradim oni me jure sa telefonom u ruci i istog momenta kače sliku, ili snimak, pa mama zamera tati zbog čega je okačio tu, a ne onu sliku na kojoj je ona lepše ispala, tata gunđa zbog čega ga mama opet nije tagovala, pa onda jure jedno drugo zbog prebacivanja slika, kao da se takmiče ko je prvi nešto da šeruje – požalila se ova beba.

Iskra je dodala da nikako ne može da shvati kroz koliko još faza njeni roditelji treba da prođu.

-Šta god da rade svi mi kažu, ma opušteno to je samo faza, proći će ih. Sve je to lepo, ali mi nije jasno koliko tih faza ima i kada će prestati da prolaze kroz njih – zapitala se ona.

Soko Sokolović

  1. ZoinMihailo kaže:

    Deca brže odrastaju od svojih roditelja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *