nazad na vrh

Čeda Jovanović napušta politiku da bi se ozbiljnije posvetio Hit Tvitu

BEOGRAD, 9. novembar 2021, (Njuz) – Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović najavio je danas da će napustiti političku scenu Srbije da bi se, kako navodi, u potpunosti posvetio gostovanjima u Hit Tvitu.

Lider LDP-a smatra da u Pinkovoj emisiji može da ostvari sav svoj potencijal, što u politici nije bio slučaj.

-Verujem da je gostovanje u Hit Tvitu zapravo vrhunac mog delovanja i zbog toga želim da se ozbiljnije posvetim toj emisiji. U ovom trenutku ne mogu da zamislim sebe kako se bavim nečim drugim, a sudeći po broju mojih pojavljivanja u toj Hit Tvitu očigledno je da je i televizija Pink prepoznala moje sposobnosti i procenila da se odlično uklapam u to okruženje – objasnio je Jovanović za Njuz.

-Napravio sam pravi izbor jer mislim da kao gost Hit Tvita mogu da doprinesem daleko više nego kao što bih mogao kao političar, a i ta emisija može da mi donese mnogo više nego što bi mi donelo moje bavljenje politikom. Uostalom, sve više ljudi me doživljava kao “lika iz Hit Tvita”, a ne kao političara, što ide u prilog tome da sam doneo dobru odluku – rekao je popularni Čeda.

Redakcija Njuza pokušala je da stupi u kontakt sa nekim od članova LDP-a kako bi čula komentar povodom odluke lidera stranke, ali do objavljivanja teksta nije uspela da pronađe nijednog jedinog pripadnika te partije.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix