njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. nov. 2021

Čeda Jovanović napušta politiku da bi se ozbiljnije posvetio Hit Tvitu

BEOGRAD, 9. novembar 2021, (Njuz) – Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović najavio je danas da će napustiti političku scenu Srbije da bi se, kako navodi, u potpunosti posvetio gostovanjima u Hit Tvitu.

Lider LDP-a smatra da u Pinkovoj emisiji može da ostvari sav svoj potencijal, što u politici nije bio slučaj.

-Verujem da je gostovanje u Hit Tvitu zapravo vrhunac mog delovanja i zbog toga želim da se ozbiljnije posvetim toj emisiji. U ovom trenutku ne mogu da zamislim sebe kako se bavim nečim drugim, a sudeći po broju mojih pojavljivanja u toj Hit Tvitu očigledno je da je i televizija Pink prepoznala moje sposobnosti i procenila da se odlično uklapam u to okruženje – objasnio je Jovanović za Njuz.

-Napravio sam pravi izbor jer mislim da kao gost Hit Tvita mogu da doprinesem daleko više nego kao što bih mogao kao političar, a i ta emisija može da mi donese mnogo više nego što bi mi donelo moje bavljenje politikom. Uostalom, sve više ljudi me doživljava kao “lika iz Hit Tvita”, a ne kao političara, što ide u prilog tome da sam doneo dobru odluku – rekao je popularni Čeda.

Redakcija Njuza pokušala je da stupi u kontakt sa nekim od članova LDP-a kako bi čula komentar povodom odluke lidera stranke, ali do objavljivanja teksta nije uspela da pronađe nijednog jedinog pripadnika te partije.

Nenad Milosavljević

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *