njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

18. aug. 2013

Crvena zvezda i Partizan ponudili inspektorima transfer u stranu policiju

BEOGRAD, 18 avgust 2013, (Njuz) – Predstavnici fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan ponudili su članovima Radne grupe, koji ispituju poslovanja ova dva kluba, da im obezbede transfer u neku od država sa jačom policijom.

Kako saznaje Njuz, predstavnici naša dva najtrofejnija kluba odmah su pitali inspektore koji istražuju gde je nestalo 50 miliona evra od transfera igrača Crvene zvezde i Partizana, da li imaju menadžere sa kojima bi mogli da pregovaraju o uslovima njihovog prelaska u italijansku, englesku, ukrajinsku ili rusku policiju?

– Jedan od članove uprave Crvene zvezde rekao mi je da ima podatak da skauti već neko vreme prate moj rad i da ima utisak da sam u opasnosti da stagniram ako još koju sezonu ostanem u srpskoj policiji. Rekao mi je smatra da je došao pravi trenutak da se oprobam u nekoj od jačih policija, navodio je rusku, a dodao je da smatra da imam potenijal da za par sezona iz ruske pređem čak u englesku ili nemačku policiju – otkriva jedan od inspektora koji je tražio da ostane anoniman.

On kaže da mu se isto desilo i kada je došao u Partizan, gde mu je rečeno da imaju podatak da austrijskoj policiji treba baš inspektor na toj poziciji, i da bi mogao tamo da se preseli čim prođe lekarske preglede.

– Rekli su mi da bi austrijska policija mogla da obezbedi rekordno obeštećenje, a da postoji i nekoliko caka da se na tu sumu ne plati porez – otkriva ovaj inspektor, koji napominje da su mu iz dva srpska najtrofejnija kluba rekli da u krajnjem slučaju mogu da mu obezbede odlazak u Kinu, gde su već poslali snimak sa njegovim najboljim potezima.

Marko Dražić

 1. aleksandar kaže:

  pripadnici Medjuopstinskog Udruzenja Polupismenih Srbije nisu vise zadovoljni ispasom na lokalnim pasnjacima…

 2. Ender kaže:

  A onda će od tih para od obeštećenja da dovedu mlade i perspektivne inspektore iz Nigerije ili Botsvane, ili iz tako nekih liga.

 3. celtic kaže:

  Pored svih muka, još dajte menadžere inspektorima, pa da država potpuno propadne.

 4. CG kaže:

  Pa, dobro, nije sve tako crno. Ako mladi i perspektivni policajci napuste zemlju, to se ne moze smatrati “odlivom mozgova”.

 5. Miloje kaže:

  Izrazito genijalno…

 6. himalajac kaže:

  Na svu srecu, clanovi radne grupe imaju menadzera, koji ce direkno pregovarati sa clanovima dva kluba o transferima na pravu adresu (citaj racun)

 7. Ivan kaže:

  Ono,kako ona izreka ide:Kad pametan kaže pametnom da je pametan,ili možda nije tako.Javljaju mediji da gospodični predsednik saveza koji nije ušao u 100,godinu je glavni adut da za pet godina bude predsednik UEFE,uz uslov ako se prizna jedna polupriznata teritorija.To će omogućiti najmanje tri tima u Evropi i sigurno zimovanje i besplatno letovanje na destinacije od Turske do Rusije! Turniri će biti održavani samo u Srbiji ali samo treba dočekati 2016,godinu.Poznajem jednog čoveka koji radi u Zvezdi,a inače se legalno kladi,tražio je da bude anoniman.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *