Đorđu je važno da ostavi utisak pristojnog momka koji vodi računa o bontonu
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

30. nov. 2021

Da bi delovao pristojno momak na prvi dejt došao sa palicom i čekićem

ŠABAC, 30. novembar 2021, (Njuz) – Đorđe Dabić, član Srpske napredne stranke iz Šapca, svojski se potrudio da ostavi utisak pristojnog momka na devojku koja mu se dopada, pa je na prvi sastanak došao sa palicom i čekićem.

Devojka Snežana, ne krije da je impresionirana ovim gestom i da jedva čeka sledeći izlazak.

– Danas je teško sresti finog momka koji na pravi način ume da pokaže da mu je stalo do devojke – priča Snežana – Đorđe je dokazao da među nama još žive romantični, pristojni muškarci sa lepim manirima. Čim sam ga videla kako mi prilazi sa palicom u rukama, znala sam da je drugačiji od ostalih. Ispostavilo se da je jako pažljiv, dobar sagovornik koji ume da sluša i stvarno se potrudio da mi ugodi – prenosi ona svoje oduševljenje.

Đorđe veruje da pristojnost i džentlmentski maniri nikad ne izlaze iz mode i da je Snežani odmah želeo da stavi do znanja da je momak koji vodi računa o svom ponašanju.

– Svi znamo da je prvi utisak izuzetno važan. Snežana mi se baš dopada i normalno je da sam želeo da se pokažem u najboljem svetlu – priča on – Čim je pristala da izađemo na piće, otišao sam do obližnje gvožđare, kupio nov čekić i drvenu palicu. Bilo mi je važno da ona vidi da sam pristojan momak koji vodi računa o bontonu i ceni žene. Neke vrednosti su prosto izdržale test vremena i svi znamo da su palica i čekić must-have ako želite da se devojka pored vas oseća kao prava dama – objasnio je ovaj mladić.

Dodao je da veruje da će sledeći dejt biti još bolji i da će dobiti priliku da, zajedno sa Snežanom, bagerom krene na demonstrante.

Nenad Milosavljević

 1. Kec iz rukava kaže:

  Романтична СНС багра .

  1. Баш Рђа kaže:

   А ево га и конобар, од прилога имамо само мајонез :) https://www.youtube.com/watch?v=vMjS4dWIPCA

 2. Patrijota kaže:

  Djole legendo! Ti si za mene novi sef.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *