nazad na vrh

Da bi delovao pristojno momak na prvi dejt došao sa palicom i čekićem

Đorđu je važno da ostavi utisak pristojnog momka koji vodi računa o bontonu

ŠABAC, 30. novembar 2021, (Njuz) – Đorđe Dabić, član Srpske napredne stranke iz Šapca, svojski se potrudio da ostavi utisak pristojnog momka na devojku koja mu se dopada, pa je na prvi sastanak došao sa palicom i čekićem.

Devojka Snežana, ne krije da je impresionirana ovim gestom i da jedva čeka sledeći izlazak.

– Danas je teško sresti finog momka koji na pravi način ume da pokaže da mu je stalo do devojke – priča Snežana – Đorđe je dokazao da među nama još žive romantični, pristojni muškarci sa lepim manirima. Čim sam ga videla kako mi prilazi sa palicom u rukama, znala sam da je drugačiji od ostalih. Ispostavilo se da je jako pažljiv, dobar sagovornik koji ume da sluša i stvarno se potrudio da mi ugodi – prenosi ona svoje oduševljenje.

Đorđe veruje da pristojnost i džentlmentski maniri nikad ne izlaze iz mode i da je Snežani odmah želeo da stavi do znanja da je momak koji vodi računa o svom ponašanju.

– Svi znamo da je prvi utisak izuzetno važan. Snežana mi se baš dopada i normalno je da sam želeo da se pokažem u najboljem svetlu – priča on – Čim je pristala da izađemo na piće, otišao sam do obližnje gvožđare, kupio nov čekić i drvenu palicu. Bilo mi je važno da ona vidi da sam pristojan momak koji vodi računa o bontonu i ceni žene. Neke vrednosti su prosto izdržale test vremena i svi znamo da su palica i čekić must-have ako želite da se devojka pored vas oseća kao prava dama – objasnio je ovaj mladić.

Dodao je da veruje da će sledeći dejt biti još bolji i da će dobiti priliku da, zajedno sa Snežanom, bagerom krene na demonstrante.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Романтична СНС багра .

  2. Djole legendo! Ti si za mene novi sef.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix