nazad na vrh

Dečko poklonio devojci buket Plazme

BEOGRAD, 18. novembar 2020, (Njuz) – Grafički dizajner Pavle Dimić (31) poklonio je juče svojoj dugogodišnjoj devojci Marijani (29) buket od Plazme.

Kako saznaje Njuz, Pavle se dugo mučio da osmisli ovaj poklon.

– Nama je, znate, juče bila prva godišnjica i ja sam želeo da se pokažem u najboljem svetlu. Želeo sam da joj pokažem koliko ljubavi i nežnosti imam za nju, ali da to bude originalno, nešto što će zauvek pamtiti. Pokušavao sam na razne načine da osmislim kako da joj kažem da je volim, a da to ne bude klasično ‘’volim te’’, jer složićete se, to je tako 2000. godina. – izjavio je Pavle.

– Ideja mi je sinula čim sam video nova pakovanja Plazme. Znao sam istog momenta da ću od toga napraviti buket i da će Marijana biti oduševljena, jer on simbolizuje sve ono bitno – ljubav, pažnju, nežnost, sve one stvari koje su devojci bitne. Ona jeste rekla da ne želi običan buket cveća, ali buket od Plazme nije pominjala – naglasio je Pavle.

Njegova devojka kaže da je brinula da možda preterala sa pritiscima koje je vršila na njega poslednjih par meseci.

– Želela sam neki specijalan poklon za godišnjicu, nešto što će pokazati da me poznaje i da me zaista voli. Otvoreno sam mu rekla da mi ne dolazi sa tamo nekim bombonjerama i cvećem, to je baš kliše. Kada sam ugledala buket od Plazme zaista nisam mogla da verujem sopstvenim očima. Prvo sam se uplašila jer sam videla reč ‘’pauza’’ i pomislila da ne želi sa se viđamo neko vreme, ali čim sam uočila reči kao što su ‘’sreća’’, ‘’pogled’’ i ‘’osmeh’’ shvatila sam da je u pitanju poklon za našu godišnjicu. Potpuno je prevazišao moja očekivanja. Ovaj buket je i vrlo praktična stvar, jer ne morate uopšte da stavljate vodu u vazu, nego samo po potrebi da dosipate mleko u činiju i umačete Plazmu. Definitivno je ovo najukusniji buket koji sam probala do sad – istakla je srećno Marijana.

 

Redakcija Njuza

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Uhvacen u lazi i prevari: dugogodisnja devojka sa kojom slavi prvu godisnjicu! Bice od njega nesto, a kao neposredna nagrada za snalazenje i inovativnost, predlazem da mu se nadje posao u Ministastvu Unutrasnjih Poslova.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix