njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

18. nov. 2020

Dečko poklonio devojci buket Plazme

BEOGRAD, 18. novembar 2020, (Njuz) – Grafički dizajner Pavle Dimić (31) poklonio je juče svojoj dugogodišnjoj devojci Marijani (29) buket od Plazme.

Kako saznaje Njuz, Pavle se dugo mučio da osmisli ovaj poklon.

– Nama je, znate, juče bila prva godišnjica i ja sam želeo da se pokažem u najboljem svetlu. Želeo sam da joj pokažem koliko ljubavi i nežnosti imam za nju, ali da to bude originalno, nešto što će zauvek pamtiti. Pokušavao sam na razne načine da osmislim kako da joj kažem da je volim, a da to ne bude klasično ‘’volim te’’, jer složićete se, to je tako 2000. godina. – izjavio je Pavle.

– Ideja mi je sinula čim sam video nova pakovanja Plazme. Znao sam istog momenta da ću od toga napraviti buket i da će Marijana biti oduševljena, jer on simbolizuje sve ono bitno – ljubav, pažnju, nežnost, sve one stvari koje su devojci bitne. Ona jeste rekla da ne želi običan buket cveća, ali buket od Plazme nije pominjala – naglasio je Pavle.

Njegova devojka kaže da je brinula da možda preterala sa pritiscima koje je vršila na njega poslednjih par meseci.

– Želela sam neki specijalan poklon za godišnjicu, nešto što će pokazati da me poznaje i da me zaista voli. Otvoreno sam mu rekla da mi ne dolazi sa tamo nekim bombonjerama i cvećem, to je baš kliše. Kada sam ugledala buket od Plazme zaista nisam mogla da verujem sopstvenim očima. Prvo sam se uplašila jer sam videla reč ‘’pauza’’ i pomislila da ne želi sa se viđamo neko vreme, ali čim sam uočila reči kao što su ‘’sreća’’, ‘’pogled’’ i ‘’osmeh’’ shvatila sam da je u pitanju poklon za našu godišnjicu. Potpuno je prevazišao moja očekivanja. Ovaj buket je i vrlo praktična stvar, jer ne morate uopšte da stavljate vodu u vazu, nego samo po potrebi da dosipate mleko u činiju i umačete Plazmu. Definitivno je ovo najukusniji buket koji sam probala do sad – istakla je srećno Marijana.

 

Redakcija Njuza

  1. Rajko Kupina kaže:

    Uhvacen u lazi i prevari: dugogodisnja devojka sa kojom slavi prvu godisnjicu! Bice od njega nesto, a kao neposredna nagrada za snalazenje i inovativnost, predlazem da mu se nadje posao u Ministastvu Unutrasnjih Poslova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *