njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

21. jun. 2016

Devojka intolerantna na hranu koja se ne dostavlja

NOVI SAD, 21. jun 2016, (Njuz) – Milena Prodanović (28) iz Novog Sada nedavno je otkrila da je njen organizam intolerantan na hranu koja se ne dostavlja, saznaje Njuz.

Ovoj studentkinji filozofije, na Institutu za gastrološka predviđanja iz Sremske Kamenice utvrdili su visok nivo netolerancije na hranu koja se sprema kod kuće.

– Svaki put kada skuvam nešto, deluje mi nekako čudno i bezukusno. Drugarice su me savetovale da uradim test intolerancije na hranu, a rezultati su me zapanjili. Intolerantna sam na oko 90% hrane, ali samo na onu koju sama pravim. Doktori su mi prepisali terapiju naručivanja hrane što bi trebalo znatno da smanji moj nivo intolerancije na nju, a zbog moje ranije netolerancije na telefoniranje nepoznatim osobama, preporučili su mi servis donesi.com – otkrila je ona.

Milena kaže kako joj je najteže palo otkriće da su na hranu koju ona sprema intolerantni i svi njeni ukućani i prijatelji.

– Na testiranje sam donela uzorak svojih omiljenih jela koje pravim – punjenu papriku, pasulj i grašak, a doktori su utvrdili da u budućnosti nijedna osoba u mom okruženju ne bi smela nipošto da ih konzumira. Čak su posumnjali i kod sebe na intoleranciju na moju hranu, nakon što su je probali – zaključila je ova studentkinja filozofije iz Novog Sada.

Milena kaže da će uraditi još jedan test na Institutu za održavanje ljubavnih veza kako bi utvrdila da li slučajno i na tom planu kod nje nešto nije u redu.

Miroslav Vujović

 1. Рубљов kaže:

  А Миленин дечко је већ дуже времена интолерантан на девојку у кући и приморан је да конзумира оне ван куће…

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Kad sam čitao tekst ja odmah dobio ideju za komentar: ,, za sve su krivi roditelji, koji ne dozvoljavaju momke u kući !” A onda vidim da si to već napisao i eto ja sad neću da komentarišem.
   Pa mi onda opet pade napamet: ,,Mi ovde, tako često, kritikujemo razne važne ličnosti za plagiranje diploma, a možda oni nisu ustvari krivi, možda je to samo spontano… Ma misao je djavolja rabota!

 2. Vladimir kaže:

  I ja sam intolerantan na sajtove gde počnu mnogo da dave sa reklamama

 3. voya montoya kaže:

  Brza hrana,brz sex,brzo rade geni…Sve ide iz glave,posebno nakon kumanovske smirele 9.VI 1999. Pluralizam glava i poglavlja…Sve je to od bombardovanja,ko zna čime su prskane,od još od vremena UNProfora do Mega trend profesora…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *