njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

27. jul. 2014

Devojka iz Pančeva oborila rekord Srbije u hvatanju bidermajera

bidermajerPANČEVO, 27. jul 2014, (Njuz) – Milica Nenadić (36), danas je na svadbi u Pančevu uhvatila svoj 17 uzastopni bidermajer i time oborila državni rekord Srbije. Ovaj fantastični uspeh Milica je postigla na venčanju svoje drugarice iz vrtića, posle čega je od muzike naručila pesmu „Šta će mi život bez tebe, dragi“ Silvane Armenulić. 

– Kada sam shvatila da sam uhvatila 17. bidermajer u poslednjih 11 godina navrle su mi emocije i nisam uspela da zadržim suze. Ovo je zaista neverovatan rezultat, ni sanjala nisam da ću jednoga dana biti šampionka Srbije u ovoj disciplini – ispričala nam je uzbuđena Milica.

Nova državna rekorderka kaže da je svoj prvi bidermajer uhvatila još daleke 2003. godine na svadbi svog rođenog brata i da joj se od tada to stalno dešava.

– Zaista nemam neki poseban trening niti recept za hvatanje bidermajera. Dok sam bila mlađa bilo je teže pobediti konkurenciju, ali sada mi se čini da mi cveće samo upada u ruke. Da li je u pitanju iskustvo ili nešto drugo, zaista ne znam – kaže Milica dok ispija treću čašu crnog vina.

Šampionka ističe da ne veruje da bi ostvarila ovaj uspeh da se bivša vlasnica rekorda Ivana Marjanović iz Vranja posle šesnaestog uhvaćenog bidermajera nije zamonašila u manastiru Krušedol na Fruškoj gori.

Kao i prethodnih 16 puta Milici je na ovom uspehu prvi čestitao njen dečko Marko (38), sa kojim se šampionka zabavlja već 11 godina.

– Iskreno da vam kažem, očekivao sam da Milica danas obori rekord Srbije i kada je to konačno uspela niko nije bio srećniji od mene. Njoj to tako dobro ide da mi se ponekad čini da mlada upravo nju gađa, mada je to naravno nemoguće jer je mlada okrenuta leđima. U svakom slučaju večeras ću sa drugarima iz kraja izaći u grad i kako dolikuje proslaviti Miličin rekord. Nije da se hvalim ali mi se čini da u njenom uspehu ima i dosta mojih zasluga, da nije mene ona to sigurno ne bi postigla – kaže Marko i ističe da očekuje da Milica već narednog vikenda na svadbi njegovog sestrića iz Lazarevca popravi državni rekord.

Na kraju, Marko nam je otkrio da Milica svih svojih 17 bidermajera čuva u stanu svojih roditelja sa kojima i dalje živi, a da joj on tradicionalno za svaki uhvaćeni bidermajer kupuje po jednu novu vazu.

– Svaki put kad donesem novu vazu Miličini roditelji me prekorno gledaju. Zaista ne znam zbog čega, verovatno ljudi ne vole cveće – rekao je Marko.

Bojan Ljubenović

 1. celtic kaže:

  Marko, imenjače, ti i Milica samo nastavite tako. Populaciona politika države je uz vas!!!!

  1. scoby kaže:

   Hteo si da kazes – populisticka?

   1. Slavisha kaže:

    Popularna?

 2. Aleksandar Хејтер kaže:

  Дечко је искусан, да је више таквих као он било би много више хватачица бидермајера а много мање унесрећених мушкараца. Шалу на страну, жао ми је што су је Њуз слика у огледалу мог народа, а не наших непријатеља (од који се неки размножавају геометријском прогресијом), ко је вас читао ни приче из пакла му неће тешко пасти.

 3. Svetislav kaže:

  Iskrene čestitke za svaki državni rekord koji je finansiran iz budžeta, jer takvi ne postoje. Sem u slučajevima kada zaduženo lice kaže kaže KUME IZGORE TI KESA, i onda taj kum baci neku siću na radost ministra sporta, koji tako dobija šansu da unapredi naš vrhunski sport. Ovo nije maliciozno, ali u praksi ne daje rezultate.

 4. aleksandar kaže:

  Treb'o ju je ozeniti pre deset godina, vec bi se razveli pre devet, i znao bi na cemu je…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *