njuz-autor

AUTOR: urednistvo

28. jul. 2010

Dinkić: Tražiću od Deda Mraza više poklona i to pre Nove godine

foto: G17ns

BEOGRAD, Severni Pol, 19.07.2010. (NjuZ) – Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja, otkrio nam je da misli da su naša deca ispunila sve uslove da im se pokloni za Novu Godinu ove godine daju u većem broju i ranije i da će lično urgirati kod Deda Mraza za to.

M.Đ. – Mislim da su se ispunili svi uslovi da se naša deca više i ranije raduju ove godine. Sa Deda Mrazom ću se videti već na jesen i to će biti jedna od tema našeg razgovora.

Njuz – Ali, vi znate da poklone u stvari kupuju roditelji a da je Deda Mraz tu samo da deci ulepša taj praznik?

M.Đ. – Da, i to će stimulisati potrošnju ako budu morali ranije i više da kupuju a mi ćemo sa Deda Mrazom već da se prebijemo nekako.

Njuz – Da li će i deca koju ste poslali u sirotište tokom mera štednje propisanih od Deda Mraza dobiti poklone?

M.Đ. – Potrudiću se lično da tako i bude ali o tome odlučuje onaj koji ima najveću ulogu u celoj priči, nosi crveno belo odelo i spušta se niz dimnjak.

Njuz – Znači Deda Mraz će da odluči?

M.Đ. – Odlučiće onaj kome deca šalju listu želja i izjavu da su bila dobra cele godine

Od našeg izveštača sa Severnog pola dobili smo informaciju da Deda Mraz nema ništa protiv revizije aranžmana ali da će sve zavisiti od toga koliko su deca bila dobra kao što važi i za svu ostalu decu sveta. “Naš posao je da nateramo roditelje da kupuju poklone deci shodno našem izveštaju o ponašanju istih. Sve ostalo je u domenu špekulacija sa medijima” – izjavio je PR Deda Mraza.

Više o odnosu Mlađana Dinkića, Deda Mraza i roditelja na http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/198961/Dinkic-Od-MMF-trazicu-odmrzavanje-plata-i-penzija

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *