nazad na vrh

DIRLJIVO: Četiri godine je bila veganka, a onda joj je firma konačno isplatila zaostale plate

Devojka bila veganka sve dok joj firma nije isplatila zaostale plate

KRUŠEVAC,30.10.2018, (Njuz) – Da način ishrane mnogo utiče na naš izgled uverila se i Ivana P. (33) iz Kruševca koja je posle 4 godine prestala sa veganskom ishranom nakon što je napokon dobila zaostale plate od fabrike u kojoj je radila a koja je otišla u stečaj.

Biljna ishrana joj je dugo vremena bila jedina opcija, sve dok je trajala tužba protiv firme u kojoj je radila a koja joj nikad nije isplatila poslednjih godinu dana zaostalih plata, pa je svoju ishranu bazirala uglavnom na onim namirnicama koje je mogla da priušti, odnosno voću i povrću. Međutim, prethodnog meseca je sud presudio u njenu korist tako da je napokon mogla da priušti meso, a odmah potom je primetila je veliku razliku.

Objavila je na svom Twitter profilu fotografiju pre i posle. Na levoj strani je njena fotografija dok je još čekala presudu suda, a na desnoj je ona samo tri nedelje nakon što je opet došla u mogućnost da se se hrani namirnicama životinjskog porekla.

Istakla je da je primetila da joj koža izgleda bolje, a da je manje otečena u licu. Njenim bivšim kolegama koji i dalje jedu samo vegansku hranu jer ne mogu da priušte ništa drugo savetuje da “nađu dobrog advokata”.

Viktor Marković

Tagovi: ,

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix