nazad na vrh

DIRLJIVO: Četiri godine je bila veganka, a onda joj je firma konačno isplatila zaostale plate

Devojka bila veganka sve dok joj firma nije isplatila zaostale plate

KRUŠEVAC,30.10.2018, (Njuz) – Da način ishrane mnogo utiče na naš izgled uverila se i Ivana P. (33) iz Kruševca koja je posle 4 godine prestala sa veganskom ishranom nakon što je napokon dobila zaostale plate od fabrike u kojoj je radila a koja je otišla u stečaj.

Biljna ishrana joj je dugo vremena bila jedina opcija, sve dok je trajala tužba protiv firme u kojoj je radila a koja joj nikad nije isplatila poslednjih godinu dana zaostalih plata, pa je svoju ishranu bazirala uglavnom na onim namirnicama koje je mogla da priušti, odnosno voću i povrću. Međutim, prethodnog meseca je sud presudio u njenu korist tako da je napokon mogla da priušti meso, a odmah potom je primetila je veliku razliku.

Objavila je na svom Twitter profilu fotografiju pre i posle. Na levoj strani je njena fotografija dok je još čekala presudu suda, a na desnoj je ona samo tri nedelje nakon što je opet došla u mogućnost da se se hrani namirnicama životinjskog porekla.

Istakla je da je primetila da joj koža izgleda bolje, a da je manje otečena u licu. Njenim bivšim kolegama koji i dalje jedu samo vegansku hranu jer ne mogu da priušte ništa drugo savetuje da “nađu dobrog advokata”.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
Tagovi: ,

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix