Devojka bila veganka sve dok joj firma nije isplatila zaostale plate
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

30. okt. 2018

DIRLJIVO: Četiri godine je bila veganka, a onda joj je firma konačno isplatila zaostale plate

KRUŠEVAC,30.10.2018, (Njuz) – Da način ishrane mnogo utiče na naš izgled uverila se i Ivana P. (33) iz Kruševca koja je posle 4 godine prestala sa veganskom ishranom nakon što je napokon dobila zaostale plate od fabrike u kojoj je radila a koja je otišla u stečaj.

Biljna ishrana joj je dugo vremena bila jedina opcija, sve dok je trajala tužba protiv firme u kojoj je radila a koja joj nikad nije isplatila poslednjih godinu dana zaostalih plata, pa je svoju ishranu bazirala uglavnom na onim namirnicama koje je mogla da priušti, odnosno voću i povrću. Međutim, prethodnog meseca je sud presudio u njenu korist tako da je napokon mogla da priušti meso, a odmah potom je primetila je veliku razliku.

Objavila je na svom Twitter profilu fotografiju pre i posle. Na levoj strani je njena fotografija dok je još čekala presudu suda, a na desnoj je ona samo tri nedelje nakon što je opet došla u mogućnost da se se hrani namirnicama životinjskog porekla.

Istakla je da je primetila da joj koža izgleda bolje, a da je manje otečena u licu. Njenim bivšim kolegama koji i dalje jedu samo vegansku hranu jer ne mogu da priušte ništa drugo savetuje da “nađu dobrog advokata”.

Viktor Marković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *