njuz-autor

AUTOR: urednistvo

02. feb. 2022

GSP raspisao konkurs za ime najbrže trole koja stiže do Prokopa

BEOGRAD, 2. februar 2022, (Njuz) – Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd raspisalo je konkurs za ime i logo trolejbusa koji će najbrže stizati do glavne železničke stanice u Prokopu.

Konkurs pod imenom “Pusti inspiraciju da te (t)rola” otvoren je do početka marta kada bi od centra Beograda ka Prokopu krenuo prvi brzi trolejbus brzinom od 20 km/h, a nagrada za pobedničko rešenje je 1.000.000 dinara.

– Svi znamo koliko se građani muče da pronađu glavnu železničku stanicu u Beogradu. Kada smo mi u GSP-u saznali gde se nalazi, rešili smo da raspišemo konkurs za ime i logo trole koja će stizati čak tamo – kaže za Njuz direktor GSP-a Radiša Momčilović – Trola će od centra grada do Prokopa putovati od 45 minuta do sat vremena, zavisno od gužvi u Takovskoj i Kneza Miloša, a od ostalih trola razlikovaće se po tome što će biti brendirana novim imenom i slikama predsednika kao simbolom brzine kojom se Srbija kreće u budućnost – kaže direktor GSP-a.

– Ovom trolom, plus brzim vozom, od centra Beograda do glavne železničke stanice u Novom Sadu građani će stizati za 2 sata. Ne znam koliko treba od železničke stanice u Novom Sadu do centra, ali to je već problem Novosađana – zaključio je direktor GSP-a.

Nakon što je čuo za novi konkurs, predsednik Srbije je zakazao intervju u jednoj od trola koja će oko 2 sata stajati pored zgrade vlade, a GSP je upozorio građane da tokom tog perioda koriste alternativne pravce za stizanje do Prokopa.

Miroslav Vujović

 1. Радојица kaže:

  Па то је бар просто:
  његАВа слика,а
  испод: ТРОЛ 12-22

 2. voya montoya kaže:

  Mozda bi stvarno valjalo podici onaj BG Jarbol, bas na tom P(r)okopu…kako bi bio vidljiv iz svake prestonicke favele…??
  A sto se tice imena i broja trole…nema nedoumica – 5 7 7

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *