njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. aug. 2012

Izgubio se čitajući ‘Vodič za život’

Nestali bankar poslednju put je viđen u oblasti Ade Huje

BEOGRAD, 12. avgust 2012, (Njuz) – Željko Grubač (32), bankar iz Beograda, izgubio se juče kasno popodne, a preliminarni rezultati policijske istrage pokazuju da je sat vremena pre nestanka viđen kako čita magazin „Vodič za život“, saznaje Njuz.

Grubač je, prema iskazima svedoka, poslednji put viđen u blizini Ade Huje kako hodajući čita ovaj beogradski magazin i od tada mu se gubi svaki trag. Bio je obučen u laneni sako i pantalone bež boje i bebi plavu košulju, a na ramenu je nosio torbu sa laptopom. Visok je oko 190 centimetara, ima tamnu kosu i braon oči.

– Ironično je što se Grubač izgubio čitajući nešto što u nazivu ima i reč „Vodič“. Naše specijalne jedinice trenutno iščitavaju brojeve tog časopisa kako bismo se bolje upoznali sa njegovom prirodom i tematičkom i kako bismo eventualno našli neki trag koji bi nam mogao ukazati kuda je otišao Željko Grubač – rekao je za Njuz direktor policije Milorad Veljović i dodao da je ubeđen da su policajci bezbedni tokom čitanja ovog magazina.

U međuvremenu, izdavač je, u saradnji sa policijom, odlučio da privremeno sa kioska povuče sve primerke magazina dok se ne utvrdi da li sadrži bilo kakve tekstove koji mogu drastično da poremete pažnju i orijentaciju čitalaca i navedu ih da se izgube.

– Apelujemo na građane koji su već kupili novi broj ’Vodiča za život’ da ga ne čitaju, već da ga dostave u najbližu policijsku stanicu gde će biti držan u karantinu dok ne bude rešen slučaj Željka Grubača. Kada se i ako se utvrdi da je magazin bezbedan za čitanje, građani će, pomoću reversa koji im je dat, moći da preuzmu nazad svoj primerak časopisa – rekao je Veljović.

On je takođe pozvao građane da, ukoliko primete osobu koja odgovara datom opisu, odmah o tome obaveste policiju i momentalno mu oduzmu magazin i odlože ga na bezbedno mesto.

Redakcija Njuza

 1. apostol kaže:

  … a primerke daglas adamsovog Vodica za autostopere kroz galaksiju predati pod hitno na portirnici termoelektrrane u Obrenovcu, gde ce biti komisijski spaljivani

  1. Ikebana kaže:

   I meni je ta knjga pala na pamet, a sad vidim da se i ona izgubila kod nekog od prijatelja… :(

 2. Ikebana kaže:

  Policajci su svakako sigurni jer je njihovo štivo obima lične karte…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *