Kran zahteva da se oslobode sve njegove kolege koje su angažovane na podizanju divljih zgrada
njuz-autor

AUTOR: Miroslav Vujovic

19. dec. 2018

Kran traži 5 miliona evra u kešu i helikopter da oslobodi Takovsku

BEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Kran koji se juče u Takovskoj ulici ispred broja 39 opasno nagnuo, zapretio je da će se obrušiti na okolne zgrade ako ne dobije 5 miliona evra u kešu i helikopter za beg, javlja naš reporter sa lica mesta.

Kran, zbog koga je gradska vlast zatvorila sve okolne ulice, nakon višečasovnih pregovora sa policijom, izneo je svoje zahteve.

– Tražim 5 miliona evra u kešu, ali da budu neobeležene novčanice. Zahtevam da se oslobode svi moji drugovi kranovi koji su angažovani na podizanju divljih zgrada. I na kraju, hoću da mi se obezbedi helikopter koji će sleteti u Takovsku i odvesti me na lokaciju koju ću saopštiti pilotu. Goriva treba da bude dovoljno za dug let – rekao je kran našem reporteru koji je uspeo da se probije do njega.

Kran je zapretio da će se, ukoliko mu se ne ispune zahtevi, svom silinom obrušiti na zemlju, zbog čega će grad biti paralisan danima.

– Tokom pada, gledaću da porušim i sve novogodišnje ukrase u ulici ispod mene. Ciljaću i autobuse i trolejbuse u okolnim ulicama, čime će vaš prevoz biti dodatno paralizovan. Ne želim da vidim policiju inače ću pustiti kontrateg i odoh ja dole – zapretio je kran.

Investitor koji je angažovao kran ne zna zbog čega se on odlučio na ovakav potez, ali pretpostavlja da je to zato što su ga sa mnogo bolje lokacije u Beogradu na vodi, gde je podizao luksuzne kule, prebacili na ovu lokaciju “gde se verovatno gradi neki kičeraj”.

Miroslav Vujović

  1. voya montoya kaže:

    Sta i da padne jedan kran u gradu,prestonici hiljadu kranova,kako rece jedan od Glavas-ina..?.Nego,da li je reagovao SAJ ili ce neko drugi baciti suzavac na ovaj slucaj javasluka,kriminala,samovolje u ovo zlatno doba…strucnosti …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *