njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. sep. 2022

Krava špekulant zadržavala mleko u vimenu da bi ga prodala po većoj ceni

ĆUPRIJA, 9. septembar 2022, (Njuz) – Neimenovana krava iz okoline Ćuprije privedena je na informativni razgovor jer je osumnjičena za špekulativno ponašanje na već uzdrmanom tržištu mleka.

Krava se, kao je saopštila lokalna policijska uprava, sumnjiči da je namerno zadržavala mleko u vimenu kako bi ga kasnije prodala po višoj ceni.

– Osumnjičena je u dužem vremenskom periodu odbijala da izbaci mleko iz vimena prilikom muže, zbog čega se pretpostavlja da je želela da ga proda po višoj ceni na tržištu i tako ostvari ekstra-profit. Prilikom ispitivanja krava se branila mukanjem, a sledeći korak je ispitivanje svedoka, posle čega će biti odlučeno da li će krava biti zadržana u pritvoru ili ne – saopštio je lokalni MUP.

Sutra u toku dana biće ispitan zemljoradnik, po čijoj prijavi je krava i privedena. On je policiji prijavio da već danima pokušava da pomuze kravu, ali da iz vimena ne izlazi ništa, zbog čega je posumnjao da je reč o špekulativnom ponašanju. Ukoliko istražni organi uvaže njegovo svedočenje, krava će najverovatnije biti zadržana u pritvoru jer bi na slobodi mogla da ponovi isto krivično delo.

Nenad Milosavljević

 1. Пророк из комшилука kaže:

  Банда уништава нашег сточара и увози млеко из Словеније за 168 динара по литру, серем им се на душу смрдљиву, стварно смо латино картел држава, издаја на сваком месту, распалити џиновски роштиљ и провозати напредњаке као што је било пре.

  1. gordan kaže:

   gordan
   Nije u redu! A mogući uticaj na svedoke i napuštanje veza u stali nije razlog za zadržavanje??? SRAMOTA

 2. Milan kaže:

  I da utiče na svedoke.

 3. crni domino kaže:

  Rado bih da cujem i vidim komentar glavnog vola u stali na spekulantsku odluku mlekulje Milke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *