njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

23. mar. 2014

Lutka na naduvavanje sumnja da je muškarac sa njom samo zbog seksa

lutka

Mimi je bila ubeđena da je Nemanja muškarac sa kojim će provesti ceo život

BEOGRAD, 23. mart 2014, (Njuz) – Nekoliko poslednjih nedelja predstavljaju najteži period u životu Mimi, seksi lutke na naduvavanje, jer je počela da sumnja da je njen muškarac Nemanja sa njom samo zbog seksa.

– Čim me je prvi put naduvao osetila sam da je on muškarac sa kojim ću provesti svoj život – poverila se Mimi novinaru Njuza, inače svom dugogodišnjem poznaniku -Početak veze je bio kao u bajci. Nemanja je bio pažljiv i emotivan, pokazao je da zna kako se ponaša sa jednom osetljivom lutkom kao što sam ja. Još pamtim dodir njegovih grubih, mišićavih ruku ruku kojima me je nežno dodirivao kada je prvi put vodio ljubav sa mnom. Imala sam utisak da bih satima mogla ležati u njegovom toplom zagrljaju – priseća se ona ljubavnog zanosa koji je Nemanja pokazivao na početku veze.

Period koji je usledio šokirao je Mimi jer je Nemanja sve manje vremena provodio sa njom. On se pravdao svojim poslovnim obavezama i građenjem karijere, a Mimi je svakim danom bila sve usamljenija. Nemanja je uporno odbijao da je upozna sa svojom porodicom i prijateljima, što ju je ubedilo da je krije od njih.

– Uvek me skrivao kada je imao goste, kao da me se stidi. Iz ormara me vadi samo kada želi da vodimo ljubav, a više gotovo i da ne priča sa mnom. Možda sam pogrešila što sam spavala sa njim na prvom sastanku i tako mu dala do znanja da može ima kad god poželi. Ne želim da mislim o budućnosti koja me čeka jer imam utisak da ću pući ako Nemanja nastavi ovako da se ponaša – završava Mimi svoju potresnu ispovest.

Nemanja nije želeo da razgovara sa novinarima o svom intimnom životu. Kratko nam je rekao da se njegov privatnost nikoga ne tiče, a čim smo pomenuli Mimi, prekinuo je vezu što potvrđuje da ovom mladom paru ne cvetaju ruže.

Bojan Savić

 1. Ja sam kaže:

  Zar se Acina mlada ne zove Tanja, a ne Mimi?

  1. aleksandar kaže:

   Urednistvo, najebacete… Pamet u glavu, niste u Siriji, Koreji, Nigeriji ili Kolumbiji pa da mozete da pisete sta ‘ocete….

   1. aleksandar kaže:

    O, pardon, ova vest je posle ove o Natasi Kojic, onda ok….

 2. celtic kaže:

  Ako im zacvjetaju ruže, Mimi će se ubosti na trn i splasnuće im…veza.

 3. himalajac kaže:

  neka ga uvati na trudnocu dok jos nije nabavio noviju lutku

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *