njuz-autor

AUTOR: Tekstovi citalaca

04. maj. 2020

Momak po prvi put video prirodnu boju kose svoje dugogodišnje devojke

BEOGRAD, 4. Maj 2020, (Njuz) – Novi korona virus zatvorio je ljude u karantin, ali prirodi doneo pravi preporod. Istinsku reinkarnaciju prirode doživeo je, iz prve ruke, naš sugrađanin Petar Đorđević (32) koji je nakon sedam godina veze i četiri godine zajedničkog života sa svojom devojkom, po prvi put saznao da je njena prava boja kosa drugačija od one za koju je do sada znao.
– Znao sam da devojke veštački nadograđuju kosu, nokte, uvećavaju usne, grudi, i ko zna još šta. Moja devojka je, nasuprot tome, potpuno prirodna i to je jedna od stvari zbog kojih sam se i zaljubio u nju. Oduševljavala me njena plava boja kose i možete da zamislite moj šok kada sam posle nekoliko nedelja karantina primetio da joj iz glave izrasta kosa crnja od mog auspuha.
Nakon što je izašao iz prvobitnog šoka, Petar kaže kako je krenuo da traži po stanu dokaze “koji će mu objasniti šta se to zapravo dešava.”
-Prvo sam pregledao sve fotografije svoje devojke koje sam mogao da nađem na njenim profilima. Od malih nogu njega kosa je menjala nijanse plave, da bi u srednjoj školi imala naznake narandžastog, a kasnije sve do danas dominiraju tonovi platinasto plave. Baš tako sam i on video sve vreme.
Nastavio je dalje svoju potragu. Među prepunom policom preparata u kupatilu za koje nema pojma čemu služe, Petar je primetio šampon sa natpisom: ZA FARBANU KOSU. Kaže da su “slavine bile zatvorene, ali da je osetio pravi hladan tuš.”
– Još uvek ne znam kako da shvatim sve ovo što mi se dešava. Ne usuđujem se da pitam devojku za objašnjenje. Iskreno, bojim se šta bih mogao još da otkrijem. Da joj kosa nije ravna? Da osim na glavi, ima dlake i na drugim delovima tela? Ne, ovo je sve previše za mene – beznadežan je bio Petar.
Do kraja pisanja ovog teksta, nismo uspeli da stupimo u kontakt sa Petrovom devojkom i dobijemo njen komentar.

Tanja Živanović

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Za vreme korone mnogima je ,,puklo pred očima”, ali sumnjam da će se išta zbog toga promenuti!

  2. Jelena kaže:

    Kaže se “prvi put”, bez predloga “po”.

  3. voya montoya kaže:

    I boje drzavne zastave , su posle 30 godina, malo zbrljane…? Ali tu je A.Valera…Phhh..phhh .A Murat je bio …phhh. prvi koji je farbao Srbe…cijelih najvise dva-tristoljeca…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *