njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

10. feb. 2021

Na stadionu Partizana policija pronašla navijača

BEOGRAD, 10. februar 2021, (Njuz) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i Bezbedonosno-informativne agencije (BIA) danas su izvršili detaljan pretres prostorija na stadionu fudbalskog kluba Partizan i tom prilikom pronašli jednog navijača crno-belih. U blizini službenih prostorija stadiona u Humskoj zatečen je M.R (29) iz Aleksinca, koji se u trenutku upada snaga reda fotografisao mobilnim telefonom.

Naš izvor iz vrha MUP-a Srbije kaže da je navedena osoba policiji odmah bila sumnjiva.

– Mladić je nosio crno-beli šal oko vrata i pravio selfi fotografije. Kada smo ga pitali šta radi tu u podne, rekao je da je došao da kupi sezonsku kartu za istočnu tribinu za 2021. godinu, kao i da se raspita za raspored Partizanovih utakmica u prolećnom delu prvenstva. Odmah smo ga pretresli i unutrašnjem džepu mu pronašli ulaznicu za trofejnu salu FK Partizan i današnje izdanje “Sportskog žurnala” – kaže naš izvor.

Na pitanje policije kojoj navijačkoj grupi pripada i na čijem je platnom spisku mladić iz Aleksinca je rekao da na utakmice obično dolazi sa devojkom, koja je takođe veliki fan crno-belih.

– Kod privedenog građanina nismo pronašli ni drogu, ni oružje, a naknadnom proverom utvrđeno je da nema ni krivični dosije, pa čak ni prekršaju prijavu. Stvarno nam nije jasno šta je onda tražio u neposrednoj blizini kluba. Dugo već radim ovaj posao, ali ovakav slučaj još nisam imao – rekao nam je pripadnik Žandarmerije, koji je želeo da ostane anoniman.

Posle ovog slučaja policija je dobila naređenje da još detaljnije pročešlja stadion Partizana, ali da bude na oprezu jer postoji mogućnost da u nekim delovima objekta naiđe na još nekog zaostalog ljubitelja domaćeg fudbala.

Bojan Ljubenović

 1. auto delovi kaže:

  Vrhunski tekst… Svaka cast!!

 2. voya montoya kaže:

  Napokon od MUP-a, nesto , kako se kazivalo u narodu, crno na belo…Vecna im slava, kao i crveno-belom taboru , toru , kako se vec kaze u sportskom zargonu…

 3. voya montoya kaže:

  Nase najtrofejnije Ministarstvo …!! Bas kao i CZ…

 4. peric kaže:

  Kada bi primenili prave i jedine mere za ovaj problem- Srbija je postala najveci izvoznik granitnih kocki za puteve i onih kvalitetnih granitnih ivicnjaka kojih danas vise nema.

 5. Angela kaže:

  Svaka čast našim organima na ovakvoj brzoj reakciji. Predlog za naziv operacija “Cajper”, u slavu našem profesionalnom i nezavisnom novinarstvu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *