nazad na vrh

Nestao Bikovićev orden, policija traga za “visokim čovekom sa naočarima”

Snimak sa sigurnosne kamere prikazuje visokog čoveka sa naočarima

MOSKVA, 7. novembar 2018, (Njuz) – Moskovska policija traga za čovekom koji je tokom noći provalio u stan našeg poznatog glumca Miloša Bikovića i odneo mu orden, javljaju ruski mediji.

Iz policije su saopštili kako ih je srpski glumac pozvao jutros i saopštio da mu je nestalo odlikovanje koje mu je pre neki dan uručio predsednik Rusije Vladimir Putin.

– Prema izjavi očevidaca, muškarac između 45 i 50 godina, visok i korpulentan, sa naočarima, viđen je kako tokom noći napušta stan u kojem u Moskvi živi naš proslavljeni glumac Biković. Ovaj muškarac se kretao nekako usporeno, duboko je disao i širio je ruke kao da priča sam sa sobom – navode iz policije.

Sam Biković nema predstavu ko bi mogao biti osoba koju mu je ukrala odlikovanje.

– Ne vidim zašto bi bilo ko želeo da poseduje moj privatan orden koji, osim emotivne, nema neku veliku materijalnu vrednost. Možda je neko ko ga nije dobio samo ljubomoran na mene, ali ne vidim zbog čega bi bio. Da se radi o nekom klincu, pa i da razumem, ali kažu mi da je u pitanju bio odrastao čovek – kaže u izjavi za Njuz Biković.

Mnoge poznate ličnosti i političari osudili su krađu Bikovićevog odlikovanja, a iz predsednikovog kabineta čeka se saopštenje “čim se predsednik Vučić vrati sa nekog puta na koji je hitno morao da ode.”

Miroslav Vujović

  1. I s pravom ga je ukrao, jer ko je veći glumac od njega.

  2. A neka se pripremi Bandić…

  3. Ma sad ce da provaljuju i u botanicku bastu Jevremovac,ne bi li se modernisti,docepali Natalijine Rammonde…!!!
    A od proleca na pijacama,vec vidim novi brend,ovog puta u saksijama…Ali,kad zalijete i zalivate,fenix biljka ne nice…?? Tzv. Oprem dobro cvet…?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix