njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

23. feb. 2016

Nevin čovek greškom poslat u rijaliti

SRBIJA, 23. februar 2016, (Njuz) – Nakon grube greške producenata, Valjevčanin T.I.(34) poslat je u jedan od srpskih rijaliti programa iako je prema svim dokazima potpuno nevin, saznaje Njuz. Prema prvim informacijama, nesrećni čovek će morati u rijalitiju da provede određeno vreme dok ga gledaoci ne izbace, ili još gore, dok ne pobedi, jer zbog birokratske procedure i dugog žalbenog postupka porodica i prijatelji ne mogu da ga izvade iz rijalitija ranije. Njegovi najbliži tvrde da nema zakonskog osnova prema kojem bi T.I. trebalo da boravi u rijalitiju.

– On nema dosije, nije nikada osuđivan, niti se bavio bilo kakvim ilegalnim poslovima koji bi ga kvalifikovali za rijaliti. Plašim se da će ga boravak tamo među ostalim učesnicima uništiti ili još gore, pretvoriti u jednog od njih, kaže njegov brat Petar. – Žalili smo se svim mogućim sudovima, ali rijaliti programi nisu pod jurisdikcijom zemaljskih ustanova. Prema tome, ostaje nam samo da se molimo za njega i njegovu dušu, za čije ispadanje možete da glasate putem broja 800-2720-929, dodaje on.

Eksperti se slažu da ovakva greška može imati pogubne posledice po ličnost učesnika bez kriminalnog uma.

– Iz rijalitija bi u teoriji trebalo da ljudi izađu kao bolje osobe, ali to je smao teorija. Pitanje je kakve će posledice na običnog, nevinog čoveka ostaviti boravak u izolovanom okruženju prepunom nasilnika, starleta, zmajeva i modnih stilista, kaže Ratko Božović, poznati domaći psiholog i ekspert za bolesti prouzrokovane rijalitijima.

Kako se nezvanično saznaje, T.I. je u prvih nedelju dana boravka van slobode imao seks sa tri učesnice rijalitija, pokušao da ubije svog najboljeg prijatelja i osnovao svoj kriminalni klan za skupljanje glasova.

Viktor Marković

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Boim se da ce za valjevcanina jedina prilika biti krajem aprila da izadje iz rijaliti soa. Ako tom prilikom njegova rodbina, prijatelji i narod Srbije ne izvuku njega, svi ce konacno upasti u isti SHOW!

  2. Ja sam kaže:

    Kazna za ubistvo u rijalitiju je obrnuto proporcionalna šeru.
    Sto je ubistvo masovnije to kazna brze tezi minimumu.
    Krajnji cilj je genocidizacija preostale kolicine mozga redovnih gledalaca i nihovo poistovecivanje sa botovima i ostalim glasacima snsovaca.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *