Velja je u opasnosti da izgubi publiku ako se pročuje da nije narkoman
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

15. sep. 2016

Pevača narodne muzike koji se ne drogira kolege prozivaju da je roker

SRBIJA, 15. septembar 2016, (Njuz) – Veljko Jelikić Velja, pevač narodne muzike, požalio se da je često meta podsmeha i prozivki kolega samo zbog toga što se ne drogira. Prema njegovim rečima kolege ga nazivaju rokerom i padavičarem jer nije nikada probao nijednu vrstu narkotika.

-Droga me nikada nije privlačila, volim da popijem ponekad, ali sve moje kolege smatraju da sam slabić i zezaju me da zbog toga treba da pevam rok ili hevi metal. Kažu mi da danas svi narodnjaci drogiraju samo se ja nešto foliram i izigravam padavičara. Alkohol više i ne računaju kao porok, to koriste samo rokeri jer nemaju para – rekao je Velja za Njuz.

-Neki prijatelji su me savetovali da zbog imidža moram da počnem sa uživanjem droge jer ću u suprotnom, kada se pročuje da nisam narkoman, izgubiti publiku i moći ću samo da sviram sa rokerima u nekim podrumima i po pabovima. Taman sam izdao album, sve je lepo krenulo, ugovorio sam i neke nastupe, ali me svi upozoravaju da neću prodati ni 100 karata na turneji kada se čuje da nisam narkoman – požalio se mladi pevač.

Velja je dodao da ozbiljno razmišlja o tome da ipak krene sa drogiranjem da bi spasao karijeru, ali da ne zna gde da kupi drogu jer ne poznaje nijednog navijača.

Soko Sokolović

  1. Ja sam kaže:

    Rekose neki dan , posle akcije ,,Cunami’,’ da je velika kolicina droge ,, sklonjena sa ulice”.
    A kada se ta ulicna droga skloni sa trotoara i ,,crnog trzista” onda prelazi u ,, legalne tokove”. Samo sto se osobe koje nastave da sa tako ,,legalnom drogom” trguju vise ne zovu dileri i preprodavci vec vip licnosti, pinkove zvezde, sluzbe, organi …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *