Ludak koji ima Zaz kao melodiju na mobilnom se vozio prevozom među nevinim ljudima
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

26. mar. 2019

Potpuni psihopata i dalje ima “Zaz” melodiju na mobilnom kao da je to nešto najnormalnije

SRBIJA, Veliki broj građana prijavio je danas očiglednog psihopatu koji ne samo da ne drži svoj mobilni telefon na “utišano”, nego ima podešeno da mu zvoni “Zaz”. Ovaj neskriveni ludak slobodno ide ulicama grada kao da je potpuno normalno što svi oko njega najglasnije moguće čuju početne taktove hita “Je Veux” od pre skoro 10 godina svaki put kad ga neko pozove.

– Vozila sam se gradskim prevozom kada se negde iz sredine pedesettrojke odjednom zaorila ta grozna melodija i svi smo se užasnuti okrenuli da vidimo odakle dolazi taj traumatični zvuk. Ispostavilo se da je to melodija na mobilnom nekog sumnjivog čoveka. Ne znam da li je taj čovek sav svoj, ali apelujem na nadležne organe da reaguju pre nego što bude kasno. Ko zna na šta je sve spreman, izjavila je jedna svedokinja.

Stručnjaci se slažu da individua koja drži Zaz kao melodiju 2019. godine mora biti zaustavljena dok nije kasno.

– Kao prvo, ljudi ne žele da slušaju nikakvu melodiju na telefonu, i zato je Bog izmislio vibraciju. Kao drugo, ako već morate da imate melodiju, odaberite neku zbog koje nećete biti prijavljeni policiji. Ja sam ovog čoveka već prijavio i nadam se da će ga stići kazna kakvu zaslužuje, kaže za Njuz muzički kritičar Pera Janjatović.

Kako se nezvanično saznaje od očevidaca, opasni ludak je sada na jednom pomenu u blizini Lazarevca a svi prisutni, uključujući i ožalošćene su bili prinuđeni da odslušaju ceo uvod pesme Zaz, uključujući i onaj deo kad Zaz svira lažnu trubicu u svoju ruku, jer mu je “mobilni upao negde u neki unutrašnji džep i ne može da ga izvadi”.

Viktor Marković

Nema komentara za ovu vest.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *