YT screenshot
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

27. mar. 2023

Povećan broj pokušaja bekstava iz zatvora nakon vesti da Dragan J. Vučićević mora u zatvor

BEOGRAD, 27. mart 2023, (Njuz) – Nakon što je Dragan J. Vučićević objavio kako postoji mogućnost da ode u zatvor, broj pokušaja bekstava iz kazneno – popravnih zavoda širom Srbije drastično je povećan, saznaje Njuz. Izvor blizak policiji naveo je u razgovoru za Njuz da zatvorenici ne biraju sredstva u želji da izbegnu boravak sa urednikom i vlasnikom Informera.

– Zatvorenici kažu da je zatvorski život sam po sebi dovoljno težak i da bi im lakše palo šest meseci samice nego pola sata provedeno sa Draganom J. Vučićevićem. Čuvari ovih dana imaju pune ruke posla jer pokušaji bekstva ne prestaju i zatvorenici su spremni na sve samo da izbegnu društvo vlasnika Informera jer, prema njihovim rečima, ne samo što je on nepodnošljiv već bi i uticao loše na njihovu reputaciju – objasnio je ovaj izvor.

– Otvoreno se pominju i protesti u zatvorima ukoliko se Dragan J. Vučićević zaista pojavi u nekom od njih, jer kako su zatvorenici istakli, koliko god da su teška dela za koja su osuđeni niko nije zaslužio da mu kazna bude boravak sa Vučićevićem. Oni smatraju da bi svaki trenutak proveden sa njim bio teži i od najteže robije kao i da je ideja suživota za vlasnikom Informera nehumana – navodi izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima zatvorenici su, kako bi se spasili od Vučićevićevog prisustva, spremni i da prikupe novac neophodan za plaćanje novčane kazne zbog koje je on osuđen na kaznu zatvora.

Nenad Milosavljević

  1. Kec iz rukava kaže:

    Како су оно завршиле присталице напредњака из историје, само га провозати на ражњу.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *