njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. jan. 2013

Rade Marković traži soja sos u ručku da bi otkrio ubicu Kize sa Vidikovca

Država razmatra da li da Markoviću dozvoli da koristi soja sos jednom nedeljno

BEOGRAD, 24. januar 2013, (Njuz) – Bivši šef Državne bezbednosti Rade Marković ponudio je da će otkriti ko je ubio dilera Zorana Markovića Kizu, koji je ubijen na Vidikovcu pre 15 godina, u zamenu za stavljanje soja sosa jednom nedeljno u ručak, saznaje Njuz.

Marković, koji služi zatvorsku kaznu od 40 godina zbog ubistva četiri člana SPO i Ivana Stambolića, rekao je da je zatvorska hrana veoma loša i da je spreman da ponudi informacije koje policija ne poseduje u zamenu za nešto bogatije obroke.

– Često se žali kako je hrana nezačinjena, a nedavno je u zatvorskoj kantini pitao da li možda imaju soja sos, na šta su se svi oko njega krenuli da se smeju – rekao je jedan od zatvorskih čuvara koji je tražio da ostane anoniman – Tada je samo ljutito rekao da će naći način da obezbedi sebi soja sos uz pirinač.

Naš sagovornik kaže da je Marković tada kontaktirao zatvorsku upravu i da je rekao da poseduje brojne informacije o nerazrešenim zločinima.

– Pregovori sa Markovićem još uvek nisu započeli, ali mislim da će država pristati na njegov zahtev – kaže naš izvor – On je jedina osoba koja može da razreši neke slučajeva i koliko čujem država je spremna čak i da pristine na nudle u zatvorskoj kantini jednom u dve nedelje.

Marko Dražić

INSPIRACIJA: Rade Marković u zamenu za slobodu odaje ubice Ćuruvije

 1. Ja sam kaže:

  Sta bi tek otkrio za pilece batake i slatko od sljiva u krecu?

  1. Bojan kaže:

   Da, da u KRECU… :) koji crnjak

   1. Ja sam kaže:

    Eeh…rado se setim moje pokojne tetke, koja je ociscene sljive drzala u rastvor kreca pa ih prokuvavala, umetala u tegle, prekrivala slojem zutog limuna i sakrivale u tajne kutke spajza na Kosutnjaku.

 2. Shumsky kaže:

  ama pustite ovog dobrog čoveka na slobodu. vidite da mu ‘rana tamo ne prija.
  ..ima li humanosti u današnjem svetu, pitam se pitam…… ccccc…

 3. zexx kaže:

  Sta ti je zivot!
  Jedan dan narucujes atentate i ubistva, a sledeceg ne mozes da narucis ni hranu iz Kineskog restorana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *