njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

14. sep. 2018

Roditelji zabrinuti jer beba ne uspeva da im prebaci 200 lajkova na instagramu

SRBIJA, 14. septembar 2018, (Njuz) – Novopečeni roditelji Darija (29) i Milan (31) Janketić izrazili su svoju zabrinutost nad činjenicom da njihova beba Tea (0.5) za sada nijednom nije uspeo da prebaci 200 lajkova na instagramu. Majka Darija se pita čime je njihova porodica ovo zaslužila.

– Kačili smo Teu u pelenama, Teu u haljinici, Teu pored kuce naših prijatelja koja uvek dobije više od 300 lajkova i -ništa, jedva prebaci 100 lajkova. Pritom ja imam više od 2000 folovera, Milan ima skoro 1000, kačimo je i na storije, koristimo filtere, kupila sam studijsku opremu na AliEkspresu, sve kako treba i opet ništa, kaže ova zabrinuta majka. – Osećam se kao da se sudbina poigrala okrutno sa nama i dodelila nam ono najgore – nefotogeničnu bebu, zaključuje ona kroz suze.

Janketići nisu usamljeni u svojim mukama. Prema poslednjim nalazima, sve je više roditelja koji ne uspevaju da na svoje novorođenče namaknu 200, a neki put čak ni 100 lajkova. Stručnjaci smatraju da je problem definitivno u bebama, odnosno u njihovoj fotogeničnosti.

– Suprotno uvreženom mišljenju, nisu sve bebe iste, a broj instagram lajkova je najbolji pokazatelj za to. Većina ove dece se kasnije u životu izvuče i prebaci tu psihološku barijeru od 200 lajkova, naročito kada sami počnu da kače svoje fotografije na instagram. Međutim to je slaba uteha njihovim roditeljima koji su od njihovih bebećih fotografija očekivali mnogo više, s obzirom na to koliko su ljubavi, strpljenja, u brige u njih uložili, kaže stručnjak za fotografiju

Kako se nezvanično saznaje, porodica Janketić će do tada nastaviti da pokušava da sa svojom bebom nekako natuknuti 200 lajkova uz pomoć aplikacije koju su našli pod imenom „BabyBooster“.

Viktor Marković

  1. Baki kaže:

    Jedan od idiotskih trendova, slikanje beba, kerova i ostalo, duboko tonemo kao društvo…

    1. Ritica kaže:

      Daleko bilo nisu za svakog’ deca…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *