nazad na vrh

Vučić se samoizolovao u studiju Pinka

BEOGRAD, 12. mart 2020, (Njuz) – Nakon što je objavljena vest da je dvoje Njujorčana, koji su prisustvovali konferenciji na kojoj je bio i Aleksandar Vučić, zaraženo korona virusom, predsednik Srbije je odlučio da se samoizoluje u studiju televizije Pink.

Predsednik je naglasio da je u ovom trenutku najvažnije da se svaki građanin ponaša odgovorno i da će zbog toga, u skladu sa zdravstvenim protokolom, narednih 14 dana provesti u jednom od studija ružičaste televizije.

Imao sam dilemu koju televiziju da odaberem za karantin, a pošto sam u studiju Pinka praktično kao kod kuće odluku sam lako doneo. Veličina studija mi nije bila bitna, jedino što sam tražio je da u svakom trenutku na raspolaganju imam barem jednu kameru i Sarapu kako bih mogao nesmetano da obavljam svakodnevne aktivnosti jer posao ne sme da trpi – objasnio je Vučić novinarima prilikom odlaska u samoizolaciju.

– Građanima želim da poručim da ne brinu i ne paniče jer ova samoizolacija neće uticati na moja pojavljivanja u medijima. Neki novinari, poput Goce Uzelac, dobrovoljno su se javili da mi prave društvo u karantinu, ali sam ih odbio jer, pre svega, nisam želeo da rizikuju svoje zdravlje, a nakon samoizolacije biće mi potrebniji na terenu jer je kampanja u toku. Ja se osećam dobro, nemam nikakve simptome virusa i ovo nisam uradio zbog sebe već da bih zaštitio sve građane Srbije – istakao je predsednik.

Vučić je najavio da će odmah nakon prestanka samoizolacije gostovati kod Milomira Marića kako bi sve građane obavestio o tome kako mu je bilo tokom 14 dana karantina.

Nenad Milosavljević

Tagovi: , ,
  1. Ako Milomir ne dođe u posetu, može da se pravda stihovima:
    “Ljubav je lepa samo dok se čeka, dok od sebe nagovestaj da”.

  2. Bilo bi lepo da se AV izoluje u gumenu sobu doživotno pa nek drži govore samom sebi.

  3. Valjda ce uskoro da se zagrcne, usled insuficijencije…

  4. Kad je vec na pinku, neka pije fantu
    ..

  5. Moram da kupim novi tv,ovaj mi je mnogo zagadjen!

  6. Лепо и корисно. Најачи смо Прецедниче!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix