njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. mar. 2020

Vučić se samoizolovao u studiju Pinka

BEOGRAD, 12. mart 2020, (Njuz) – Nakon što je objavljena vest da je dvoje Njujorčana, koji su prisustvovali konferenciji na kojoj je bio i Aleksandar Vučić, zaraženo korona virusom, predsednik Srbije je odlučio da se samoizoluje u studiju televizije Pink.

Predsednik je naglasio da je u ovom trenutku najvažnije da se svaki građanin ponaša odgovorno i da će zbog toga, u skladu sa zdravstvenim protokolom, narednih 14 dana provesti u jednom od studija ružičaste televizije.

Imao sam dilemu koju televiziju da odaberem za karantin, a pošto sam u studiju Pinka praktično kao kod kuće odluku sam lako doneo. Veličina studija mi nije bila bitna, jedino što sam tražio je da u svakom trenutku na raspolaganju imam barem jednu kameru i Sarapu kako bih mogao nesmetano da obavljam svakodnevne aktivnosti jer posao ne sme da trpi – objasnio je Vučić novinarima prilikom odlaska u samoizolaciju.

– Građanima želim da poručim da ne brinu i ne paniče jer ova samoizolacija neće uticati na moja pojavljivanja u medijima. Neki novinari, poput Goce Uzelac, dobrovoljno su se javili da mi prave društvo u karantinu, ali sam ih odbio jer, pre svega, nisam želeo da rizikuju svoje zdravlje, a nakon samoizolacije biće mi potrebniji na terenu jer je kampanja u toku. Ja se osećam dobro, nemam nikakve simptome virusa i ovo nisam uradio zbog sebe već da bih zaštitio sve građane Srbije – istakao je predsednik.

Vučić je najavio da će odmah nakon prestanka samoizolacije gostovati kod Milomira Marića kako bi sve građane obavestio o tome kako mu je bilo tokom 14 dana karantina.

Nenad Milosavljević

 1. Djoka kaže:

  Ako Milomir ne dođe u posetu, može da se pravda stihovima:
  “Ljubav je lepa samo dok se čeka, dok od sebe nagovestaj da”.

 2. Vlada kaže:

  Bilo bi lepo da se AV izoluje u gumenu sobu doživotno pa nek drži govore samom sebi.

 3. voya montoya kaže:

  Valjda ce uskoro da se zagrcne, usled insuficijencije…

 4. Hari kaže:

  Kad je vec na pinku, neka pije fantu
  ..

 5. Djura kaže:

  Moram da kupim novi tv,ovaj mi je mnogo zagadjen!

 6. Никола К. kaže:

  Лепо и корисно. Најачи смо Прецедниче!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *