nazad na vrh

Vučić započeo turneju svečanog otvaranja teretana

BEOGRAD, 29. april 2020, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas turneju svečanog otvaranja teretana pod nazivom “Za sve naše bicepse”.

On namerava da u narednom periodu obiđe i svečano otvori više desetina teretana u zemlji, a prva koju je posetio bila je teretana u jednoj od zgrada u Beogradu na vodi.

Predsednik je rekao da je u pitanju teretana koja je najlepša u ovom delu Evrope, a možda i u celoj Evropi.

– Srbija će ove godine imati najveći rast broja teretana u celom svetu, a pad mišićne mase zbog karantina biće ubedljivo najmanji od svih evropskih zemalja, što znači da ćemo i tu imati najveći rast – naveo je Vučić.

Prema njegovim rečima, država će, iako je u svetu velika kriza, u narednom periodu nabaviti veliki broj sprava za vežbanje.

– Sve zemlje sada čuvaju sprave za vežbanje za svoje potrebe, ali jam uspeo da nabavim više stotina lat-mašina i Skotovih klupa. Ne pitajte kako. Na polucrno. Kao dabar sakupljam mašine. Prvi kontigent treba da stigne već večeras avionom. Ne smemo dozvoliti da bilo koja teretana ostane bez neke sprave za vežbanje – izjavio je predsednik.

Prema njegovim rečima, teretane su sada od strateškog značaja zbog građana koji su se uželeli vežbanja, ali su bitne i za Srbiju kao državu.

– Ne znamo da li će moći da se ide na more, ali moramo da budemo spremni. Na šta bi to ličilo ako bi naši građani otišli mlohavi na plaže širom sveta? Moramo da pošaljemo lepu sliku u svet – zaključio je predsednik Srbije.

Srđan Mitrović

Nenad Milosavljević

Ovaj tekst je nastao na ideju jednog od čitalaca Njuza, u sklopu akcije “Piši za Njuz”. Pročitajte pravila i smislite tekst za Njuz umesto što sedite kod kuće dokoni. 

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Zapravo, bilo bi primerenije da je AV19 krenuo sa svečanim otvaranjem kladža i kupleraja. Ali od nečega se mora početi, njegovi prijatelji, gazde ovih reprezentativnih objekata su postale mnogo nervozne…

  2. Sledeće izbore, koje će da upriliči čim gradjane pusti na slobodu, će još moći da izvuče ,,na mišiće”. Za sve naredne će mu trebati nešto jače!

  3. Hoce li obici i novobeogradske teretane iz Fondacije SPAS- Sapic…?? Tamo ga cekaju do pojasa goli mladici- tzv. zgiboni…!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix