njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

18. mar. 2016

Zbog bekstva iz „Parova“ osuđen na dve godine „Farme“

PINK, HAPPY, 18. mart 2016, (Njuz) – Ivan Jakovljević, koji je pre nekoliko dana pobegao iz rijalitija Parovi, koji se svakodnevno emituje na Hepi televiziji, danas je, po hitnom postupku, osuđen na dve godine učešća u „Farmi“. Sudsko veće kojim je predsedavao Milomir Marić je, prilikom donošenja odluke, ocenilo da postoje otežavajuće okolnosti po optuženog i da je kazna primerena učinjenom delu.

– Radi se o višestrukom povratniku koji je već imao uslovnu kaznu zbog ranijih pokušaja bekstva. Drskost i bezobzirnost koju je pokazao prilikom poslednjeg bekstva, tokom koga se iskrao na krov i tako umakao čuvarima, svedoče da se radi o teškom prestupniku koji ne preza ni od čega kako bi se dokopao slobode. Ceneći sve materijalne dokaze i izjave svedoka, sud nije imao drugog izbora sem da donese ovakvu odluku, obrazložio je Marić presudu i dodao da se nada da će boravak na “Farmi” vaspitno delovati na Jakovljevića i dovesti do nepohodne promene u njegovom ponašanju.

Osuđeni Jakovljević će svoju kaznu služiti na “Farmi” bez obzira na kojoj se televiziji ovaj rijaliti bude emitovao tokom sledeće dve godine. Sudije su već izdale nalog za njegovo privođenje i upućivanje na imanje u Lisoviću. Ovakva drakonska kazna je, po njihovim rečima, dobar primer i jasna poruka društvu da ne postoje povlašćeni i da niko nije jači od rijalitija.

Bojan Savić

  1. Ja sam kaže:

    Maricu pederu!

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Maric, kao standardni Vodjin prosvetitelj masa je dodelio standardno Vodjino dvogodiste. Jos je dodao da osudjenik tako voli i potpisao je – ko sto narod voli i potpisao je. Tuzno je da ni ,,osudjenik” ni narod ne vide izlaska iz rialitija u kom su se nasli!

  3. Sp kaže:

    Zbog bekstva iz skupštine, osudjen na dve godine strogog vrha stranke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *