Milena S. je nameravala da kupi samo bluzu i zimske rukavice
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

22. dec. 2016

Žena na prazničnoj rasprodaji neplanirano kupila kaput, dve suknje, tri laptopa, šest pari pantalona, 13 pari cipela, frižider, spavaću sobu, jahtu, kuću, dva automobila i slatkog malog dabra

BEOGRAD, 22. decembar 2016, (Njuz) – Milena S. (30) iz Beograda postavila je rekord u količini kupljenih stvari u toku samo jednog šopinga, kada je za jedno popodne kupila kaput, dve suknje, tri laptopa, šest pari pantalona, 13 pari cipela, frižider, spavaću sobu, jahtu, kuću, dva automobila i slatkog malog dabra.

Ova Beograđanka je u izjavi za Njuz objasnila da uopšte nije nameravala da pazari toliko stvari.

– Htela sam samo da skoknem sa prijateljicama da kupim jednu bluzu i zimske rukavice i da popijemo kafu u šoping-molu. Međutim, kada smo stigle tamo, svi su bili užurbani, grabili su sve šta stignu, ispred kasa su bili dugački redovi, pa sam pomislila da su u toku neki ogromni popusti o kojima nisam obaveštena. U takvim situacijama nema mnogo vremena za razmišljanje, reaguješ instinktivno, pa tek posle gledaš koliko šta košta i koliki je popust – objašnjava Milena S.

Ona navodi da se dobrog dela šopinga uopšte ni ne seća.

– U pitanju je jedno vrlo specifično stanje, ja sam za dosta stvari shvatila da sam ih kupila tek kad sam stigla kući. Za laptopove i frižidere sam saznala tek kada su mi ih isporučili na kućnu adresu, a za jahtu, kuću, automobile i dabra se uopšte ne sećam gde sam ih i kako kupila. Pritom moja porodica i ja smo već stambeno situirani i taj dabar nam uopšte nije potreban – priča rekorderka iz Beograda.

Kupoholičarka iz Beograda trenutno pokušava da vrati pojedine stvari koje je kupila, ali s obzirom na to da većina prodavaca ne želi da joj refundira novac, ona je odlučila da pozove komisiju Ginisovih rekorda kako bi ovaj šoping bio zabeležen u listi najvećih svetskih rekorda.

Nenad Milosavljević

 1. Slobodan kaže:

  To je za moju ženu normalna kupovina!

 2. Ja sam kaže:

  Eh, sto ti je ulicno osvetljenje! Adrenalin za kupoholicarke.
  Jos da su fontanu pustili da pevucka i piski po Slaviji…

  1. Ja sam kaže:

   Snsovci masovno kupuju frizidere i stavljaju ih na TV-vitrine.
   Culi da i tamo ima njihovog Vodje.
   Rusofilni snsovci preferiraju zamrzivace.

 3. Sremac kaže:

  Pitajte gospođu i dojavite mi gde to Dejvi Kroket prodaje dabrove

 4. Jan kaže:

  Žena kad kupuje na rasprodaji ona ne troši, ona štedi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *