nazad na vrh

Žena na prazničnoj rasprodaji neplanirano kupila kaput, dve suknje, tri laptopa, šest pari pantalona, 13 pari cipela, frižider, spavaću sobu, jahtu, kuću, dva automobila i slatkog malog dabra

Milena S. je nameravala da kupi samo bluzu i zimske rukavice

BEOGRAD, 22. decembar 2016, (Njuz) – Milena S. (30) iz Beograda postavila je rekord u količini kupljenih stvari u toku samo jednog šopinga, kada je za jedno popodne kupila kaput, dve suknje, tri laptopa, šest pari pantalona, 13 pari cipela, frižider, spavaću sobu, jahtu, kuću, dva automobila i slatkog malog dabra.

Ova Beograđanka je u izjavi za Njuz objasnila da uopšte nije nameravala da pazari toliko stvari.

– Htela sam samo da skoknem sa prijateljicama da kupim jednu bluzu i zimske rukavice i da popijemo kafu u šoping-molu. Međutim, kada smo stigle tamo, svi su bili užurbani, grabili su sve šta stignu, ispred kasa su bili dugački redovi, pa sam pomislila da su u toku neki ogromni popusti o kojima nisam obaveštena. U takvim situacijama nema mnogo vremena za razmišljanje, reaguješ instinktivno, pa tek posle gledaš koliko šta košta i koliki je popust – objašnjava Milena S.

Ona navodi da se dobrog dela šopinga uopšte ni ne seća.

– U pitanju je jedno vrlo specifično stanje, ja sam za dosta stvari shvatila da sam ih kupila tek kad sam stigla kući. Za laptopove i frižidere sam saznala tek kada su mi ih isporučili na kućnu adresu, a za jahtu, kuću, automobile i dabra se uopšte ne sećam gde sam ih i kako kupila. Pritom moja porodica i ja smo već stambeno situirani i taj dabar nam uopšte nije potreban – priča rekorderka iz Beograda.

Kupoholičarka iz Beograda trenutno pokušava da vrati pojedine stvari koje je kupila, ali s obzirom na to da većina prodavaca ne želi da joj refundira novac, ona je odlučila da pozove komisiju Ginisovih rekorda kako bi ovaj šoping bio zabeležen u listi najvećih svetskih rekorda.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. To je za moju ženu normalna kupovina!

 2. Eh, sto ti je ulicno osvetljenje! Adrenalin za kupoholicarke.
  Jos da su fontanu pustili da pevucka i piski po Slaviji…

  • Snsovci masovno kupuju frizidere i stavljaju ih na TV-vitrine.
   Culi da i tamo ima njihovog Vodje.
   Rusofilni snsovci preferiraju zamrzivace.

 3. Pitajte gospođu i dojavite mi gde to Dejvi Kroket prodaje dabrove

 4. Žena kad kupuje na rasprodaji ona ne troši, ona štedi.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix