nazad na vrh

Kurirska služba se izvinila Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova

Kurirska služba ubeđena da će pronaći paket

MOSKVA, 26. jul 2017, (Njuz) – Jedna kurirska služba, čiji identitet još uvek nije otkriven, izvinila se danas Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova 29, koje je Rusija poslala pre nekoliko meseci.

Oni kažu da se u njihovom poslu povremeno dešavaju ovakvi propusti i da im je jako žao što država Srbija i dalje nije dobila isporuku.

– Jako mnogo pošiljaka svakodnevno imamo i normalno je da se u tolikim paketima neki izgube. Proteklih dana smo shvatili da su negde zagubili jedan paket drvenih hipsterskih naočara, dva paketa fidžet spinera i šest MIG-ova 29 – saopštio je portparol ove kurirske službe.

– Pronašli smo snimak razgovora sa ruskim ministarstvom odbrane, gde jasno kažu da žele da paket stigne od danas do sutra, može i posle 12, da je težak nekoliko tona i da treba da bude isporučen Vladi Srbije u Nemanjinu 11. Kao kontakt osoba naveden je neki Aleksandar Vučić, ali nisu ostavili njegov broj mobilnog, rekli su da svi tamo znaju o kome je reč – kažu naš sagovornik i napominje da bi u slučaju da su dati loši podaci, MIG-ovi bili vraćeni pošiljaocu, ali da to ovde nije slučaj, već samo treba da nađu paket.

– Dodatni problem je što ne znamo kako su MIG-ovi tačno upakovani, jer je kolega koji ih je pakovao na odmoru i nije dostupan, pa sada moramo da otvaramo svaki paket zapremine veće od nekoliko desetina kubnih metara da vidimo da nisu možda ovi avioni – kaže portparol ove kurirske službe, koji je iskoristio ovu priliku da se još jednom izvini i Skupštini grada Beograda, što su im muzičku fontanu na Slaviji isporučili u oštećenoj kutiji.

Marko Dražić

Tagovi: , , ,