nazad na vrh

Kurirska služba se izvinila Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova

Kurirska služba ubeđena da će pronaći paket

MOSKVA, 26. jul 2017, (Njuz) – Jedna kurirska služba, čiji identitet još uvek nije otkriven, izvinila se danas Srbiji jer je negde zaturila šest MIG-ova 29, koje je Rusija poslala pre nekoliko meseci.

Oni kažu da se u njihovom poslu povremeno dešavaju ovakvi propusti i da im je jako žao što država Srbija i dalje nije dobila isporuku.

– Jako mnogo pošiljaka svakodnevno imamo i normalno je da se u tolikim paketima neki izgube. Proteklih dana smo shvatili da su negde zagubili jedan paket drvenih hipsterskih naočara, dva paketa fidžet spinera i šest MIG-ova 29 – saopštio je portparol ove kurirske službe.

– Pronašli smo snimak razgovora sa ruskim ministarstvom odbrane, gde jasno kažu da žele da paket stigne od danas do sutra, može i posle 12, da je težak nekoliko tona i da treba da bude isporučen Vladi Srbije u Nemanjinu 11. Kao kontakt osoba naveden je neki Aleksandar Vučić, ali nisu ostavili njegov broj mobilnog, rekli su da svi tamo znaju o kome je reč – kažu naš sagovornik i napominje da bi u slučaju da su dati loši podaci, MIG-ovi bili vraćeni pošiljaocu, ali da to ovde nije slučaj, već samo treba da nađu paket.

– Dodatni problem je što ne znamo kako su MIG-ovi tačno upakovani, jer je kolega koji ih je pakovao na odmoru i nije dostupan, pa sada moramo da otvaramo svaki paket zapremine veće od nekoliko desetina kubnih metara da vidimo da nisu možda ovi avioni – kaže portparol ove kurirske službe, koji je iskoristio ovu priliku da se još jednom izvini i Skupštini grada Beograda, što su im muzičku fontanu na Slaviji isporučili u oštećenoj kutiji.

Marko Dražić

Tagovi: , , ,
 1. Eno ih na vrhu kule Beograda na vodi, ili su mozda zaglavili u gasovodu južnog toka, ili u boljem zivotu za dve tri godine ili…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Izglrda da je ista kurirska služba bils zadužena i za isporuku boljeg života, većih plata, izveštaju o odgovornim u Savamali i još mnogo toga što je bilo poslato pre dve, tri godine, a nikako da stigne!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Koji maler,kupio miga Aca na Limundu po početnoj ceni,a on se zaturio u dostavi…
  Meni je ovo vrlo sumnjivo,daj ti predsedniče prodavcu negativnu ocenu,pa kupi jedan nov F117,jer će para biti kad istekne ova aukcija za Kosovo i Metohiju…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Kvacilo,to ti je ovo levo…!!!Ovo pored to ti je kocnica…!!!A ovo sas krajine ,ti je gasneft!!!isti je Diklic u nacionalnoj klasi,Srbija valjda!!!Gde si ti polagao, kad snimas spotove sa avionima bez pilota,i onda neces da priznas da je ljudski faktor,faktor Mira na balkanu,faktor Regiona od morona…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Neki zaturili fabriku čipova,pa fabriku avionskih delova,nigde nema ni Beograda na vodi,nestala nam i cela autonomna pokrajina Kosovo a nece ovih šest MIG-ova.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
  • Odlican komentar. Umesto toga glavni postarski klan Krkobabici, poslace nam vrecicu krompira ili dzak kupusa po volji.

   Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
   • Da predugačak je spisak onoga što smo imali pa izgubili,još duži onoga što su nam obećali a nikad nisu dali.Ono što je preostalo moćnici podelili medusobno a narod zamajavaju i lazu.

    Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Zamalo se nisam upišao od smeha! Ludi ste za sve pare!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Da ga nisu ugurali u sanduce, pa posto viri, Romi ga slucajno uzeli i slucajno rasklopili.Ostali samo dugmici.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix