nazad na vrh

Oblepio kuću Vučićevim plakatima da bi je čuvala policija

Ovaj gastarbajter tvrdi da je ovo najbezbedniji vid zaštite kuće u periodu kad nije tu

DOBANOVCI, 23. mart 2017, (Njuz) – Miladin Petrović (44) iz Dobanovaca osigurao je svoju kuću tako što ju je oblepio plakatima sa likom Aleksandra Vučića i time dobio policijsku zaštitu kuće. On tvrdi da je ovo najbezbedniji vid zaštite porodične kuće u periodu kad nije tu jer radi u inostranstvu.

– Gastarbajter sam i često nisam u zemlji. Već su mi nekoliko puta obijali kuću i odnosili vredne stvari. Pošto je poznato da policija čuva plakate, sada automatski čuva i moju kuću dok nisam tu, kaže Petrović.

Policija sa druge strane tvrdi da ne može da odgovara za samu kuću, već da su oni samo tu da zaštite plakate.

– Nije policija nečije privatno vlasništvo pa da ih sad unajmite da vam čuvaju kuću. Na šta bi to ličilo? Mi samo čuvamo plakate. Ako neko obije kuću a pri tome ne ošteti plakate, mi za to nismo odgovorni, kaže načelnik policije Staniša Mitrović zadužen za čuvanje Vučićevih plakata u okolini Beograda.

Kako se nezvanično saznaje, i pored ovog demantija policije, sve više Petrovićevih komšija se odlučuje da oblepi kuću Vučićem.

– Što je sigurno, sigurno. Meni je samo bitno da je policija tu čim vide plakate. Da sam lopov, dva puta bih razmislio, kaže Petrovićev komšija koji je i sam pozvao na mobu oblepljivanja kuće plakatima sa likom kandidata za predsednika SNS. – Moram priznati da i kuća deluje nekako lepše sa Vučićem na njoj. Mislim da ću ostaviti plakate i posle izbora, nezavisno od rezultata, dodaje on.

Viktor Marković

Tagovi: , , ,
 1. Nelegalnj objekat oblepiti plakatima premijera, koji bi da bude predsednik, i ne samo da neće da ga sruše, nego će još i policijsku zaštitu da dobije.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Pa sad Tomi i sinovima jedino ovo preostaje, jer ko će im sem njega sačuvati vikendice!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Posle 16. aprila sve kuce oblepljene acinim plakatima izgledace ko jaja tucana za Uskrs.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Ne bi se ja baš tako zaletao. Oblepiti kuću sa brojevima 666 liči na neki satanistički obred. To najbolje zna onaj ko je prodao dušu đavolu, pa to reklamira na svakom slobodnom zidu, banderi, bilbordu itd. Uzgred, sad mi je jasno zašto su tek nedavno skinuti novogodišnji ukrasi – da bi se napravilo mesta za AV AV ”ukrase”…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Sreća pandurska da nije oblepio splav, morali bi džandari da nauče da plivaju!.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 6. @scoby
  Указивање на 666 је пун погодак у суштину њиховог бића – а то је превара. Ко има очи и уши – нек види и нек чује! Ако неће, него је и даље за њих … шта да му радиш! “Somebody wants to be abused… 🎶🎸” Док се не накупи критична маса интелигентно наелектрисаних честица, нема интелигентне ланчане реакције. А дотле… 💣 💣 💣

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 7. Kako cujem veliki broj zatvorenika u Padinskoj Skeli je zalepio Vuciceve plakate na svojim zadnjicama u cilju zastite istih od zagorelih kolega,medjutim to je izazvalo kontraefekat.
  Istrazni organi pretpostavljaju da je to zbog bujnih usana na plakatima…

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 8. Gde se mogu kupiti ove plakate, da mi vise neobijaju kucu. Osim toga imace susedi prema meni (straho)postovanje. Ja bih dodao i onaj tekst pored broja.

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 9. Svaka cast domacine…!!!Da smo se setili i onaj voz nalepili ovim 666 plakatima stigao bi do Erdogana…!!!

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0
 10. 666 – đavolov broj, glasajte za AV i svoju propast! :D

  Komentariši Thumb up 0 Thumb down 0

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix