njuz-autor

AUTOR: Jasmina Gavrilov

21. mar. 2014

4 načina kako da pomognete svojoj trudnoj ženi

trudnocaMožda vašoj trudnoj ženi ne treba pomoć, ali joj sigurno treba ljubav i pažnja. A ipak, možda ste i baksuz kome je sudbina dodelila da ima suprugu kojoj će do kraja života morati da se izvinjava za sve što uradi, a pogotovo za ono što ne uradi. U svakom slučaju, ako imate bilo kakvu ženu pored sebe, znate da treba da budete uz nju. A ako je pritom vaša žena i trudna, možemo samo da vam držimo palčeve da će vam ijedan od ovih saveta koristiti.

Odselite se na pusto ostrvo, ali budite tu uz nju kada ona to zaželi

Verovatno ćete i sami često poželeti da odete na pusto ostrvo. Ako vam vaša supruga nekad kaže da je to i njena želja, nemajte dilemu da ona zaista tako i misli. Ipak, ako se usudite i odete negde da potražite svoj mir, makar i u drugu sobu, veoma je važno da budete tu za svoju suprugu kad ona to poželi. Ovo ćete najbolje prepoznati ako pažljivo osluškujete njene potrebe ili pak angažujete vidovnjaka.

Ispunite joj poneku želju, nekoliko puta dnevno, do kraja života

Mislite da su 8. mart, rođendani, godišnjice i mesečnice veze, poljupca i prvog seksa, Mladenci i okrugli datumi jedino kada supruzi treba da poklonite nešto što je oduvek želela? Čim vaša žena zatrudni, videćete koliko ste se prevarili. Načnite svoj fond za crne dane, naoružajte se strpljenjem i supermoćima i obradujte je baklavom u 3 ujutro ili lubenicom u sred januara. Videćete koliko će vam biti zahvalna. Ipak, najvažnije je da, nakon što se vaša supruga porodi, nastavite da joj ugađate istim tempom, jer ne želite valjda da pomisli da je sva ona pažnja bila samo zbog toga što je trudna?!

Zatrudnite i vi

Iako vam ovo deluje krajnje nerealno, istraživanja pokazuju da je ovo jedini način na koji bi vaša trudna žena, bar delom, bila zadovoljna ulogama koje vam je priroda raspodelila. U anketama je, čak 300 odsto žena odgovorilo da bi, bar za 10 odsto manje mrzela svog muškarca ukoliko bi i on mogao da zatrudni, a čak 20 odsto žena bi više volelo svog partnera ukoliko bi on potpuno mogao da je zameni u ulozi majke.Počnite konačno da joj čitate misli

Pojedine žene u trudnoći žele više pažnje, dok druge zamara neprestano „obletanje“ muža oko njih. Ne znate šta vaša žena misli i želi? Sada je pravo vreme da naučite da joj čitate misli. Ovo nije nimalo lak posao i s razlogom su njene poruke između redova do sad za vas ostajale misterija. Ipak, ako uložite nadljudske napore, možda i uspete ispravno da protumačite bar jednu njenu želju. Ne odustajte i zapamtite, ako i vi verujete da ste Supermen, možda ćete to i postati.

 

Jasmina Gavrilov

 1. Ja sam kaže:

  ,,Djubre jedno !!!#%??!^.
  Zbog tebe sam zatrudnela.”
  P.S.
  Nekada su se muskarci vadili na vojsku i uporedjivali je sa porodjajem. Sada, kada vojske nema, preostaje im da sebi pribave zenu koja vec ima dete, a da tudjoj pomognu da zatrudni.

  1. dejan kaže:

   nemoj se srditi molim te ali jesi u pravu

 2. Dinosaurus kaže:

  U praksi ovo ne postoji. Vecinu nasih muskaraca boli pedu za zenu i kad je trudna i kad se porodi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *