njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

30. okt. 2015

4 načina na koje možete uživati u tekstovima B92 o seksu

Iako na prvi pogled izgleda kao tabu, mnogi građani čitaju tekstove o seksu na sajtu B92. Za većinu je to bolno i neprijatno iskustvo praćeno osećanjem stida i zato nerado pričaju o tome. Ipak, postoje načini da uživate čitajući ovakve tekstove. Ukoliko sledite naše savete i primenite neki od ovih trikova zadovoljstvo sigurno neće izostati.
b92 3

.

.

Čitajte ih otpozadi

Ne dopustite rutini da ugasi plamen strasti! Zato, ne oklevajte, prepustite se eksperimentisanju i probajte čitanje tekstova otpozadi. Kao začin, možete preskakati neke reči ili ih kombinovati prema svojim željama. Najbitnije je da sledite svoju trenutnu inspiraciju i otkrijete pravi redosled reči koji će vas ispuniti zadovoljstvom.

b92 1

Napravite odgovarajuću atmosferu

Vino, prigušena svetla, prijatna muzika u pozadini su provereni recept koji neće omanuti ni u ovoj situaciji. Smestite se udobno u fotelju, pustite neki dobar film na TV-u i prepustite se uživanju. Posle pete čaše vina, iskoristite pauzu za reklame, otvorite sajt B92 i počnite sa čitanjem teksta. Dok to radite, zamišljajte da ste na nekom drugom mestu, moru ili planini, okruženi uzbudljivim ljudima koji u vama vide ono što zaista jeste, fatalni zavodnik i neumorni ljubavnik. Ako ovo ne upali, setite se da na svetu postoje ljudi koji pišu ovakve tekstove i sigurno ćete osetiti zadovoljtsvo kad shvatite da niste jedan od njih.

b92 2

Čitajte ih naglas svom partneru

Intimnost i poverenje su temelji svake dobre i zdrave veze. Oslobodite se svakodnevnih, kvazimoralnih predrasuda i priuštite sebi zadovoljstvo čitanja teksta naglas. Radite to nežnim, zavodničkim glasom i posmatrajte kako partnerovo lice menja izraz i boju. Dok vas bude preklinjao da prestanete obavezno tražite nešto zauzvrat. Garantujemo da će pristati, a to će vaše zadovoljstvo dovesti do eksplozivnog vrhunca.

b92 4

Uradite to na javnom mestu

Nisu uzalud naši stari rekli da je najslađe zabranjeno voće. Opasnost da možete biti uhvaćeni učiniće da ovaj poduhvat dobije neophodnu dozu uzbuđenja koje će raspaliti vašu strast. Možete to uraditi na klupi u parku, u kafiću, pa čak i gradskom prevozu. Ipak, vodite računa o bezbednosti jer vam ne gine stub srama ukoliko budete uhvaćeni.

Na kraju, ne zaboravite da strogo vodite računa o higijeni. Zato, pre nego što uopšte probate da pročitate neki ovakav tekst, počistite prašinu sa monitora i stola, pokupite mrve iz tastature i, ako ste pušač, ispraznite, već jednom, tu pikslu.

Bojan Savić

 1. Рубљов kaže:

  Бојане, врцав и духовит покушај да ме наговорите, свака част, првокласан смисао за хумор, али…НЕ ПОСТОЈИ НИЈЕДАН НАЧИН ДА СЕ ЧИТАЈУ И ПРИДЕ УЖИВА У ТЕКСТОВИМА б92 О СЕКСУ, У СТВАРИ, У БИЛО ЧЕМУ НА б92…(сем Кесића)

 2. Sheggy kaže:

  Pazi kad ne mogu ni da se zamislim u čitanju bilo čega na B92 a kamoli rubrike sex i ljubav (respect za Kesića). Mada moram priznati da mi se ovo pisanie svidelo u delu “vino, tiha muzika i prigušeno svetlo”! Ali samo to

 3. Александар Хејтер kaže:

  Читање било ког текста на Б92 је везано за секс, тј за трпање у мозак.

 4. gastarbajter kaže:

  Ja se odusevim kad otvorim b92 preko rss-a da vidim sta ima novo u domovini, a ono prvi clanak o analnom seksu. bravo za ovaj tekst, bas mi je legao!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *