nazad na vrh

NJUZ ŽENA: Ova savršena manekenka je uspela da uđe u vaše farmerke od pre četiri godine!

BEOGRAD, 1. decembar 2018, (Njuz) – Svaka od nas ima neke stare farmerke, koje je podsećaju na dane kada je bila zgodna i srećna, a koje nam stoje negde na dnu ormana, ostavljene i zaboravljene, jer znamo da nema teorije da našu debelu guzicu ubacimo u njih.

Ipak, drage dame, nemojte da očajavate, jer smo uspeli da pronađemo jednu savršenu manekenku koja je, bez ikakvih problema, obukla vaše farmerke od pre četiri godine.

– Ne znam zašto sam čula da ove farmerke mogu da se bace, jer sam bukvalno bez ikakvih problema ušla u njih. Čak mi se čini i da su mi malo velike – izjavila je savršena manekenda neposredno nakon što je obukla vaše farmerke. Zanimljivo, ona uopšte nije morala da leži da bi ih obukla, kao što ste vi pokušali pre godinu dana kad ste oslabili kilogram i po, pa ste pomisliti da ćete u njih ponovo ući, već ih je obukla stojeći.

Ova perfektno izvajana manekenka je izjavila da je uverena da bi bez problema mogla da obuče sve stvari koje su vam sada male, uključujući i onaj seksi veš na kom se nahvatala prašina, jer znate da bi vaš partner umro od smeha kada bi vas video u njemu.

Redakcija Njuz žene

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Malo se sestra promenila…Ali ,bice life-coach,za nove generacije…Tesno,kano na Sutjesci i Neretvi..!!.Mada je previse ranjenih u glavu…Jedna je majka,a deca,pojma nemaju…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix